Asterix & Obelix XXL Collection

Asterix & Obelix XXL: Collection bevat:

  • Asterix & Obelix XXL: Romastered: Help Asterix en Obelix om alle dorpelingen te redden die door Caesar en zijn leger zijn ontvoerd! Geniet van gloednieuwe graphics en verbeterde gameplay in deze geremasterde versie. Ontdek 4 nieuwe spelmodi, waaronder de retro-modus waarin je op elk moment kunt overschakelen naar de originele graphics.
  • Asterix & Obelix XXL 2: de druïde Getafix heeft het dorp verraden en spant samen met de Romeinen! Ontdek de waarheid achter dit mysterieuze verraad, en vergeet niet onderweg een paar Romeinen te slaan.
  • Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir: ontdek het nieuwste avontuur van Asterix en Obelix en de ongelooflijke krachten van de Crystal Menhir! Ervaar deze keer een coöpmodus voor twee spelers om met je familie of vrienden te spelen!

Asterix & Obelix XXL: Collection verzamelt alle Asterix & Obelix XXL-videogames voor de meest gigantische reis langs je favoriete Galliërs!

Ontdek of duik terug in deze drie iconische avonturen vol zwijnen, toverdrankjes en Romeinen. Word de dapperste Galliër en blijf de Romeinse indringers en keizer Caesar afweren!

Elk van de drie games biedt een gloednieuw verhaal met al je favoriete personages: Getafix, Cacofonix, Panacea en de andere dorpelingen. Je gaat aan boord op epische avonturen door Gallië, Italië, Griekenland, Egypte en meer! Verwacht leuke en dynamische, op actie gebaseerde gevechten waarin je Romeinen kunt slaan zoals je wilt. Schakel op elk moment tussen Asterix en Obelix om je perfecte match te vinden!

Van de allerkleinsten tot de oudere kinderen, iedereen kan genieten van deze spellen vol waanzinnige gevechten en gedenkwaardige uitstapjes in de wereld van Asterix!

Platform:

Nog niet verschenen - reserveer nu en ontvang 500 extra coins!

Releasedatum: 31/3/2021

Op release thuisbezorgd.

Op release af te halen.
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 31/3/2021
EAN 3760156487052
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Coöp
Genre Action
PEGI leeftijd 7
Publisher Mindscape
Ontwikkelaar Microïds
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers