Romance of the Three Kingdoms

De nieuwste versie van de klassieke tactische serie speelt zich opnieuw af tijdens de val van de Han-dynastie in het oude China; waar gevechten plaatsvinden in een wetteloze strijd om land.

De kaart van de game toont het veroverde territorium en de spanning van uitbreiding met behulp van een vereenvoudigd kleursysteem - een eerbetoon aan het origineel Romance of The Three Kingdoms XIV, uitgebracht op pc in 1985.

Alles van oorlog tot diplomatieke zaken zal gericht zijn op het managen en het verzamelen van land terwijl spelers proberen hun strategieën naar believen te verspreiden over de enorme kaart van China.

  • Triomf over het land, neem de leiding over het lot van China! Verover gebieden en schitter met je vlag; De kaart van de game toont het veroverde territorium en de spanning van uitbreiding met behulp van een vereenvoudigd kleurensysteem. Alles van oorlog tot diplomatieke zaken zal gericht zijn op het beheren en verzamelen van land terwijl spelers proberen hun strategieën naar believen te verspreiden over de grote Chinese kaart.
  • Meer uniek gepersonifieerde officieren om het rijk te herenigen! Er zal ook een grotere individualiteit onder personages te zien zijn, met officieren uit de Drie Koninkrijken zoals Liu Bei en Guan Yu die zich in verschillende situaties laten gelden om spelers volledig onder te dompelen in de rijke geschiedenis van het spel.
  • Regeerders met verschillende overtuigingen en tactieken zorgen voor talloze gameplay! Nu organisaties nu worden bepaald door de idealen van elke liniaal, zijn nu verschillende spelervaringen mogelijk via verschillende linialen. Zelfs binnen dezelfde factie brengen verschillende beleidsmaatregelen nu verschillende uitbreidingsstrategieën met zich mee, waardoor het verstandig gebruik van verschillende officieren een hoeksteen van geavanceerde gameplay is.

Platform:

Nu besteld, dinsdag in huis

Click & Collect tijdelijk niet mogelijk ivm technisch onderhoud In verband met technische onderhoud is het tijdelijk niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Excuses voor het ongemak.
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 28/2/2020
EAN 5060327535611
Genre Simulation
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Koei Tecmo
Ontwikkelaar Koei Tecmo
Gesproken taal Japans
Geschreven taal Engels

Game Trailers