Overwatch 2

Overwatch 2 is het langverwachte vervolg dat spelers dieper in de wereld en het verhaal van Overwatch stuurt en voortbouwt op de veelgeprezen PvP-gevechten van het origineel.

In Overwatch 2 nemen spelers de rol van de helden van de wereld over in coöperatieve missies die hen uitdagen om samen te werken, power te geven en samen te staan tegen een overweldigende uitbraak van bedreigingen over de hele wereld. Spelers zullen ook tegen elkaar strijden in de volgende evolutie van competitieve Overwatch-gameplay, dat de prestaties van bestaande spelers en buitcollecties voortzet en het huidige complete Overwatch-rooster bevat, alsook een nieuwe generatie helden, nieuwe internationaal herkenbare maps die de reikwijdte van de wereld verbreden, een nieuw type Push-map en meer.

In de actievolle coöperatieve Story Missions ervaren spelers de komst van een nieuwe Overwatch wanneer Winston, Tracer en andere leden van de originele Overwatch hun krachten bundelen met een nieuwe generatie helden. Spelers zullen een actieve rol spelen in de Overwatch-saga terwijl een nieuwe wereldwijde crisis zich ontvouwt door een reeks intense missies voor vier spelers. Naarmate het verhaal vordert, zullen spelers samenwerken als verschillende sets van helden en vechten om de wereld te verdedigen tegen de omnic forces van Null Sector, de motieven achter de aanvallen van de robotlegers ontdekken en oog in oog komen te staan met toenemende nieuwe bedreigingen.

De strijd gaat verder in Hero Missions, waar het Overwatch-team opgeroepen zal worden om hun grenzen te overschrijden terwijl ze zich over de planeet inzetten, steden verdedigen tegen robotinvasies, elite Talon-agenten opnemen en vechten tegen de schurkenstaten die de wereld belegeren. In deze zeer herspeelbare modus kunnen spelers hun favoriete helden een niveau hoger brengen en krachtige aanpassingsopties verdienen die hun capaciteiten in coöp vergroten - zoals het wijzigen van Reinhardts Fire Strike om nabijgelegen vijanden te ontsteken of het aanpassen van Tracers Pulse Bomb om een verwoestende kettingreactie te veroorzaken.

Overwatch 2 vertegenwoordigt ook het begin van een nieuw tijdperk voor het wereldberoemde competitieve 6v6-spel van de serie. Naast het overbrengen van alle helden, maps en modi van het originele spel - evenals de prestaties en verzamelingen van Overwatch-spelers - voegt het vervolg meerdere nieuwe speelbare helden toe aan het steeds groeiende raster; wordt de reikwijdte van de wereld vergroot met nog meer maps en locaties; en wordt er een nieuw Push-maptype toegevoegd, waarin twee teams strijden om een robot (die best goed is in dingen te duwen) het doelwit naar de kant van de tegenstander te laten duwen.

Platform:

Nog niet verschenen - reserveer nu en ontvang 500 extra coins!

Releasedatum: TBA

Prijs nog onbekend

Niet meer beschikbaar

Op release af te halen.
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum TBA
EAN
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Coöp
Genre Shooter
PEGI leeftijd 12
Publisher Activision
Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers