NHL 20

EA SPORTS NHL 20 introduceert geavanceerde gameplay-innovatie om je vaardigheden te demonstreren, meer aanpassingsmogelijkheden om een eigen stijl te creëren, en nieuwe modes om met vrienden te spelen.

RPM Tech-gameplay introduceert Signature Shots die de echte schietstijlen van je favoriete NHLspelers tot leven brengen. Meer dan 45 nieuwe schotanimaties maken van elke aanval een bedreiging, en nieuwe passes en puck pick-ups zorgen voor snellere, vloeiende gameplay die op volle snelheid wordt uitgevoerd.

Een vernieuwd broadcast-pakket bevat gloednieuwe beelden en commentaren. In combinatie met meer dan 1100 nieuwe accessoires voor je club en personage zien je grootste goals er ongelooflijk uit tijdens de acties en de hoogtepunten.

Ten slotte voegt NHL 20 drie nieuwe game modes toe. HUT Squad Battles featuren wekelijkse teams, die zijn samengesteld door atleten en artiesten, om je uit te dagen voor unieke beloningen. Het populaire ONES kan nu worden gespeeld met vrienden op de bank, en de gloednieuwe Eliminatormodus in World of CHEL introduceert een winner-take-all competitie waarin jij en je vrienden strijden om te kijken wie er het beste is.

Snelheid en schietacties op basis van RPM Tech

 NHL 20 introduceert de volgende grote innovatie in RPM Tech-gameplay met Superstar Signature Shots. Je favoriete NHL-sterren ogen en voelen nu nog authentieker met de kenmerkende schietstijlen die je herkent uit de echte wereld. Daarnaast maken meer dan 45 nieuwe contextgevoelige animaties het schietwerk levendiger, terwijl spelers nieuwe tools gebruiken om de puck in het net te krijgen.

RPM Tech brengt tevens meer snelheid in de gameplay via vernieuwde animatie-overgangen, waarmee spelers schoten, passes en puck pickups kunnen uitvoeren zonder het tempo van een schaatser te vertragen; zodat je snellere, betere en vloeiendere plays neer kunt zetten op het ijs.

Ten slotte bevat de nieuwe keeper-A.I. een complete offensieve dreigingsanalyse, waarmee keepers de positionering en het dreigingsniveau van elke aanval kunnen lezen voordat ze rebounds actief gaan onderdrukken en pucks uit de richting van het gevaar wegschieten.

Een nieuwe generatie ijshockey broadcasting

Een vernieuwd broadcast-pakket zorgt elke play voor gekleurd commentaar op NHL 20, in combinatie met vernieuwde scoreborden, overlays en motion graphics; allemaal samengesteld om jou volledig te laten opgaan in de grootste momenten van het spel. Zie je meest gedenkwaardige plays tot leven komen in nieuwe Play Of The Game-hoogtepunten die zijn bedoeld om je grootste vaardigheden op een voetstuk te plaatsen voor je teamleden en tegenstanders.

Nieuwe modus en nieuwe iconen in Hockey Ultimate Team

Hockey Ultimate Team introduceert een nieuwe manier om te spelen in Squad Battles, de populaire modus van EA SPORTS FIFA waarin je offline wedstrijden kunt spelen om grote beloningen te verdienen. Elke dag worden de tegenstanders vernieuwd, inclusief wekelijkse Featured Squads die zijn samengesteld door NHL-spelers, populaire muziekartiesten, ijshockey influencers en supersteratleten uit andere grote sporten. Squad Battles introduceert een gloednieuwe manier om te spelen en je droomteam op te bouwen, terwijl je het tegen de beste teams opneemt die zijn samengesteld door de grootste namen uit de sport- en entertainmentwereld.

Hockey Ultimate Team verwelkomt tevens een nieuw assortiment speelbare ijshockey-iconen, waardoor het totale aantal verzamel- en speelbare iconen boven de 400 uitkomt.

Nieuwe manieren om met vrienden te spelen

NHL 20 voegt een gloednieuwe competitieve spelmodus toe: Eliminator. Eliminator, dat is geïnspireerd door de winner-take-all competitie in battle royale, is een nieuwe manier om NHL ONES en NHL THREES te spelen, waarin 81 spelers het tegen elkaar opnemen in een survivaltoernooibracket om tot de ultieme winnaar te worden gekroond. Speel alleen in ONES Eliminator, of werk samen met vrienden in THREES Eliminator terwijl je probeert om vier eliminatierondes achterelkaar te winnen tegen steeds sterkere tegenstanders, zodat je op ultieme wijze de show kunt stelen.

Ook nieuw in NHL 20 is de populaire free-for-all-modus van vorig jaar, ONES, die nu kan worden gespeeld in lokale multiplayer. Jij en twee vrienden kunnen kiezen uit een eliteselectie van je favoriete NHL-spelers, elk met een unieke klasse-speelstijl, om vanuit je luie stoel te strijden op acht buitenbanen in de ultieme partymodus.

Het continu groeiende World of CHEL

Nieuw in World of CHEL zijn CHEL Challenges, wekelijkse in-game evenementen in al je favoriete modes die toegang bieden tot unieke aanpassingsmogelijkheden, personage-XP en nog veel meer. Naast de robuuste opties voor personage-aanpassing die zijn geïntroduceerd in NHL 19 biedt World of CHEL nu meer dan 2000 unieke accessoires waarmee je je uiterlijk en speelstijl kunt creëren: van uitrustingen tot lifestyle-outfits van de grootste ijshockey-merken. Vier nieuwe buitenlocaties voeren je naar nog nooit geziene plassen in de afgelegen wildernis en bekende plekken in steden die zijn geïnspireerd door iconische locaties. 

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 13/9/2019
EAN 5030947122485
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Coöp, Online Multiplayer Coöp
Genre Sport
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld, In-game aankopen
Publisher Electronic Arts
Ontwikkelaar EA Canada
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers