Madden NFL 20

Word een NFL Superstar in Madden NFL 20. Word de Face van een NFL-franchise waar de beslissingen die je neemt van invloed zijn op je reis om een NFL Superstar te worden in ‘FACE OF THE FRANCHISE: QB1’. Ervaar de emotie, persoonlijkheid en kracht van NFL Superstars met ‘SUPERSTAR X-FACTOR’, een totaal nieuw voortgangssysteem dat speciale vaardigheden onthult voor de spannendste NFL Superstars van nu zodat de levelstrategie en spanning in elke wedstrijd intenser wordt.

Manieren om te spelen:

Face of the Franchise: QB1 - Word de Face van een NFL-franchise waar de beslissingen die je neemt van invloed zijn op je reis om een NFL Superstar te worden. Creëer je eigen College Quarterback om de College Football National Championship-play-offs en de…

Franchise - Simuleer een volledige NFL-carrière en bepaal je nalatenschap als speler, coach of eigenaar met singleplayer en multiplayer online competities. Strijd met maximaal 32 teams op je pad naar de Super Bowl Dynasty. Inclusief een …

Ultimate Team - Strijd in het ultieme NFL fantasy team-bouwspeltype met je favoriete NFL-spelers uit heden en verleden. Speel wedstrijden, verzamel beloningen en upgrade het hele jaar door je team met dagelijkse, leuke en opwindende uitdagingen met live NFL-inhoud.

Exhibition - Neem het in 1-tegen-1 online en offline wedstrijden (singleplayer en multiplayer) of singleplayer offline op tegen de computer. Bepaal je eigen spelinstellingen zoals de duur van quarters, spelregels, stadions en uniforms.

Gameplay:

Superstar X-Factor: Ervaar de emotie, persoonlijkheid en kracht van NFL Superstars met Superstar X-Factor, een nieuw voortgangssysteem dat speciale vaardigheden onthult voor de spannendste NFL Superstars van nu wanneer in de game aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.

Unieke Playbooks: Playbooks zijn zo gekalibreerd dat ze voor elk team uniek zijn en meer variatie bieden voor strategische planningen en aanpassingen in het spel.

Run/Pass-opties: Je kunt nu run/pass-opties callen, waardoor het huidige play-callen nog meer als in het echte NFL is.

On-Field Trainer: Leer hoe je je als Madden-speler kunt verbeteren met dit coherente gemoderniseerde leersysteem dat in de loop van de tijd naarmate je verder komt nieuwe mechanica in de game introduceert.

Nieuwe Pump Fake-mechanica: Pump-fake naar een specifieke receiver en zet verdedigers op het verkeerde been met de nieuwe move 'worp annuleren' (dubbeltikken).

NFL Pro Bowl – Speel de jaarlijkse Pro Bowl in Franchise en ‘Face of the Franchise: QB1’ met all-stars uit de AFC en NFC.

Superstar Play-Calling: Play-calling toegespitst op de Superstars in je team om je sterren zo snel mogelijk mee te krijgen als je ze het hardst nodig hebt.Nieuwe vieringen: Er zijn meer dan 20 nieuwe TD- en First Down-vieringen toegevoegd om nog meer op te scheppen over de grootste plays in het gridiron.

"Word een NFL Superstar in Madden NFL 20!"

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 2/8/2019
EAN 5035225122454
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Coöp
Genre Sport
PEGI leeftijd 3
PEGI inhoud In-game aankopen
Publisher Electronic Arts
Ontwikkelaar EA Tiburon
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers