Judgment

Judgment, ook bekend onder zijn Japanse naam Judge Eyes, is het nieuwste project van Ryu Ga Gotoku Studio, de studio die al jaren fans van Japanse cultuur op hun wenken bedient met de Yakuza-games. Nu de studio een punt heeft gezet achter de Yakuza-games, is het tijd voor een nieuw avontuur met een nieuwe protagonist. In samenwerking met Kimura Takuya, een prominent acteur en artiest, brengen ze ons een nieuwe visie op het open-wereld design van de Yakuza-games. In je Yakuza stond je in de schoenen van de misdadigers, in Judgment trek je de schoenen aan van een detective/agent in modern Tokyo.

Kimura Takuya's betrokkenheid is meer dan alleen acteren in een mocap kostuum. Tijdens de ontwikkeling ging hij praten met de verschillende ontwikkelaars in de studio om zijn personage vorm te geven. Zijn toewijding druipt van het scherm en met meer dan 1.000 minuten ingesproken stemmen is Takayuki Yagami tot op heden zijn diepste en meest uitgewerkte personage. Takayuki is een rechercheur die op zoek moet gaan naar aanwijzingen. De gameplay is heel eenvoudig samen te vatten: je vecht, zoekt naar aanwijzingen, gaat de achtervolging in en vecht uiteindelijke met de misdadiger om hem achter de tralies te stoppen. Aanwijzingen verzamelen doe je met verschillende acties: informatie verzamelen, bewijsstukken zoeken, achtervolgen, schaduwen, vermommen, inbreken en geheime foto's nemen. Eens je voldoende materiaal hebt om de gangsters te vervolgen, is de zaak opgelost.

Niet alleen aanwijzigingen zoeken is belangrijk. Gevechten maken net als in de Yakuza-games een belangrijk deel uit van de gameplay. De "Dragon Engine'-spelmotor van Yakuza 6 blijft voor spektakel zorgen dankzij talloze brutale animaties. Heat-actions uit Yakuza zijn veranderd naar EX-actions maar zijn sterk vergelijkbaar in Judgment. De dramatische camerastandpunten brengen de actie stijlvol in beeld. Wat moet je veranderen aan een gevechtssysteem dat al leuk en uitdagende was, niets, en daar gaan we verder niet over oordelen.

  • Legal Suspense Action - Verzamel informatie, bewijsstukken en vecht met misdadigers om ze achter tralies te krijgen.
  • Gebruik diverse zoekfuncties om de bewijsstukken te verzamelen zoals: achtervolgen, schaduwen, vermommen, inbreken en geheime foto's nemen
  • Neem deel in brutale straatgevechten met het diepe gevechtssysteem van de Dragon Engine.
  • Wandel door de straten van Kamurocho, het fictieve stukje Tokyo uit de Yakuza-games, en ontdek uiteenlopende zijmissies en randactiviteiten.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 25/6/2019
EAN 5055277035076
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik, Gokken
Publisher Sega
Ontwikkelaar Sega
Gesproken taal Engels, Japans
Geschreven taal Engels

Game Trailers