Unravel Yarny Bundel

Ontdek de meeslepende avonturen van Unravel en Unravel Two, met de Unravel Yarny-bundel.

Unravel

In Unravel ga je op pad met Yarny, een vertederend personage dat bestaat uit een enkel draadje garen, dat langzaam afrolt tijdens zijn levensgrote avontuur. Unravel is een op de adembenemende landschappen van Noord-Scandinavië geïnspireerde, visueel verbluffende puzzel-platform game met echte fysica. Gebruik het garen om van boomtak naar boomtak te zwaaien, of lift mee op een vlieger: geen brug te ver, geen zee te hoog. Yarny wordt tot leven gebracht als het symbool van dat wat geliefden bindt.  Beleef met Yarny een avontuur dat groter lijkt dan het leven zelf om de verloren gewaande herinneringen van een familie weer op te halen. Ga op in een spannend en oprecht verhaal zonder woorden over liefde, hoop en de reis van het leven.

Unravel Two

In Unravel Two creëer je je eigen Yarny. Wanneer je de banden met het verleden doorsnijdt, kun je nieuwe vormen. Vervolgens kun je een relatie opbouwen met andere Yarny's in lokale co-op of in singleplayer, vriendschappen laten opbloeien en elkaar steunen tijdens jullie reis. Begin je avontuur in een koud en indrukwekkend land, en zie je omgeving opbloeien terwijl je de vonk van avontuur achtervolgt. Duik in een meeslepend verhaal vol energie, uitbundigheid, inspiratie en zelfs monsters. Ga elke uitdaging aan vol positiviteit en zonder vrees, om de wereld om je heen tot leven te wekken en een onbreekbare band tussen vrienden te ontdekken.

  • De Yarny-bundel bevat Unravel en Unravel Two
  • Unravel is een oogstrelende, op fysica gebaseerde puzzelplatformer waarin je kennis maakt met een vertederend personage dat bestaat uit een enkel draadje garen.
  • In Unravel Two creëer je je eigen Yarny. Vervolgens kun je een relatie opbouwen met andere Yarny's in lokale co-op of in singleplayer, vriendschappen laten opbloeien en elkaar steunen tijdens jullie reis.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 7/12/2018
EAN 5030934123426
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Coöp
Genre Puzzle, Platform
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld
Publisher EA
Ontwikkelaar Coldwood
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers