MXGP Pro

Met MXGP PRO maakt de franchise een nieuwe start. De game is ontwikkeld om fans van motorcross het levensechte te laten beleven en aan hun hoogste eisen te voldoen. Op basis van feedback uit de community is de titel opnieuw gedefinieerd volgens wat de ontwikkelaars van Milestone de "mechanische" benadering hebben genoemd: spelers kunnen elke afzonderlijke parameter van hun motorfiets instellen, op basis van werkelijke waarden en prestatiegegevens.

Om de game-ervaring unieker te maken, is Milestone een exclusieve samenwerking aangegaan met Tim Gajser, Tony Cairoli en Gautier Paulin. Dankzij hun suggesties wisten de ontwikkelaars een verrassend niveau van realisme te bereiken. Tim Gajser legde uit hoe je plezier kunt beleven aan whips, scrubs, en racen over whoops -secties, terwijl Tony Cairoli zijn feedback gaf op de nauwkeurigheid bij starten en remmen, inclusief hoe je een voorsprong kunt nemen bij de startlijn en nauwkeurig kunt remmen. Gautier Paulin adviseerde tenslotte over hoe je sporen kunt gebruiken en op topsnelheid door bochten scheurt.Dankzij de exclusieve samenwerking met de officiële MXGP-rijders Tim Gajser, Tony Cairoli en Gautier Paulin, geniet de game van hoogkwalitatieve feedback.

Elke professionele speler moet, na het verkrijgen van de krachtigste motorfiets die bij zijn rijstijl past, trainen in de modder om op alle circuits en in alle weersomstandigheden te kunnen presteren. Daarom wordt de Compound in MXGP PRO een veel groter oefenterrein met alle ruimte om te trainen en racevaardigheden te ontwikkelen voor elk type terrein.

Alle opgebouwde kennis uit de vorige titels van de MXGP-franchise is benut voor de ontwikkeling van deze videogame, die met een nieuwe benadering en verfijnde gameplay de race-ervaring naar een hoger niveau tilt. Dit is wat MXGP Pro gaat worden, een videogame met een realistische en gedetailleerde benadering:

  • Een nieuw systeem voor het instellen van de motorfiets, dat spelers elke afzonderlijke parameter van hun motorfiets laat instellen, gebaseerd op werkelijke waarden en prestatiegegevens.
  • Een op fysica gebaseerde benadering, om de speler te laten racen met spectaculaire, onbeperkte bewegingsvrijheid en een herzien systeem voor grip, botsingen en luchtgedrag.
  • Extreem realistische bewegingen van coureurs, geïntegreerd met bewegingen van de motor en beïnvloed door de impact van de motor op verschillende terreinsoorten.

"Spelers kunnen elke afzonderlijke parameter van hun motorfiets instellen, op basis van werkelijke waarden en prestatiegegevens."

Platform:

  • Uniek spaarsysteem +224 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering voor €1,98
  • Uniek spaarsysteem +224 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 29/6/2018
EAN 8059617108212
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief
Genre Sport, Race
PEGI leeftijd 3
PEGI inhoud Constante internetverbinding vereist
Publisher Big Ben Interactive
Ontwikkelaar Milestone
Gesproken taal Engels
Geschreven taal: Engels