Shadow of the Tomb Raider + Lara Croft Totaku Figurine

De Shadow of the Tomb Raider + Lara Croft Totaku Figurine bevat:

 • Game (disc)
 • Shadow of the Tomb Raider - Lara Croft Figurine - TOTAKU™ Collection

Shadow of the Tomb Raider is het derde deel in de nieuwe generatie Tomb Raider games (Tomb Raider en Rise of the Tomb Raider). De game wordt volgens de ontwikkelaars het beslissend moment van de trilogie. Van het onschuldige, ietwat angstige meisje uit het origineel is niks meer terug te zien. In plaats daarvan krijgen we een zelfverzekerde en sterke vrouw, klaar voor alles wat op haar pad komt. Naast Lara maakt ook oude bekende Jonah Maiava zijn terugkeer in dit deel en wederom moet je het opnemen tegen de kwaadaardige ‘Trinity’ organisatie, de groep antagonisten uit Rise of the Tomb Raider.

Rumble in the Jungle

In Shadow of the Tomb Raider verruilen we het donkere eiland Yamatai en de kille Himalaya’s uit de vorige delen voor het kleurrijke Mexico. Je kreeg de opdracht om ergens in een dorpje in Mexico een kernfiguur uit de Trinity organisatie in de gaten houden. Via opgevangen gesprekken kom je te weten dat Trinity op zoek is naar een paar mysterieuze relieken waarmee ze naar eigen zeggen de wereld opnieuw vorm kunnen geven. Als we de bad guys even in de gaten houden en een tijdje volgen staan we al snel voor een tempel waarin de vernoemde relieken verstopt zitten. Het is duidelijk tijd voor wat Tomb Raiding!

Tijdens het avontuur maakt Lara naar goede gewoonte gebruik van een aantal tools om de obstakels in de tempels en de Mexicaanse jungle te overkomen. Terugkerend zijn de ondertussen iconische pickaxe en pijl en boog waarmee ze geïmproviseerde touwbruggen kan maken om lange afstanden te overbruggen. Als je de eerdere games gespeeld hebt, zal de manier waarop je Lara bestuurt ook vertrouwd aanvoelen; je hebt een knop waarmee je Lara laat springen, een knop om te interageren met de omgeving en een knop om je pickaxe te gebruiken. Ook de 'Survival Instinct'-functie (Lara’s eigen spider-sense) keert terug om je te helpen navigeren; door een druk op de knop licht meteen je bestemming op en zie je welke objecten in de nabije omgeving belangrijk zijn.

Lara Klauter

Zoals in de vorige delen speelt het beklimmen van muren en rotswanden opnieuw een grote rol tijdens de gameplay. Een nieuw element in dit deel is dat Lara nu met een touw direct van rotswanden naar beneden kan afdalen, wat een extra laag toevoegt aan hoe Lara zich door de wereld van Shadow of the Tomb Raider beweegt. Ook het puzzelelement laat zich zien tijdens het spelen. Door middel van het schuiven en verplaatsen van een aantal objecten maak je nieuwe paden om de felbegeerde relikwieën in handen te krijgen.

Shadow of the Tomb Raider - Lara Croft Figurine - TOTAKU™ Collection

Naam: Lara Croft
Eerste verschijning: Tomb Raider (1996)

Er zijn maar een handvol personages die zelfs bij het grote publiek geen introductie nodig hebben: Mario, Pac-Man én Lara Croft. Ze is beroemd geworden als sekssymbool onder de gamers maar heeft zich in de laatste jaren ontpopt tot een rijk personage met een donker en brutaal verleden. In de laatste trilogie - die begon met Tomb Raider (2013) en eindigt in 2017 met de release van het slotdeel: Shadow of the Tomb Raider - leren we de échte Lara Croft kennen. Een vastberaden schattenjager en archeologe die haar tijd het liefst doorbrengt met het leegroven van graftombes.

De TOTAKU™ Collection is een unieke reeks gedetailleerde figurines van videogames uit het verleden en het heden. Begin je collectie vandaag! Ondertussen introduceerde de reeks figuren van populaire PlayStation franchises als Crash Bandicoot, Tekken, Bloodborne, LittleBigPlanet en WipEout maar ook Sea of Thieves (Xbox One Exclusive), Tomb Raider en Ni no Kuni II: Revenant Kingdom. Blijf de TOTAKU™ Collection op de voet volgen om de nieuwste figuren ontdekken voor titels die in de toekomst zullen verschijnen. 

 • Grootte: 10 cm
 • Elk figuur heeft een eigen nummer (verzamel ze allemaal!)
 • Eenvoudige kruisvorm basis 
 • Verschillende manieren om ze uit te beelden

"Ga met Lara op zoek naar mysterieuze relieken want het is tijd voor wat Tomb Raiding!"

Platform:

Editie:

 • Uniek spaarsysteem +241 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis afhalen in één van onze 80 winkels of thuislevering voor €1,98
 • Uniek spaarsysteem +241 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank
 • Met 80 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 14/9/2018
EAN 2900000013759
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld
Publisher Square Enix
Ontwikkelaar Eidos
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers