Dynasty Warriors 9

De Dynasty Warriors-reeks staat bekend voor zijn talloze games in de reeks. Na ettelijke jaren en voor het eerst in de reeks maakt ontwikkelaar Omega Force de sprong naar een open-wereld design. Het uitgebreide landschap van China kan je verkennen op een grote kaart met diverse paden en mogelijkheden om het spel te verkennen. De 'één-versus-duizenden" gameplay is nog steeds de hoeksteen van de Dynasty Warriors games, alleen ervaar je het verhaal: Romance of the Three Kingdoms, met veel meer vrijheid. 

Een andere aanpak

Verhaal gedreven missies zijn verwerkt in het ontwerp van de spelwereld en worden aangevuld met leuke randactiviteiten en verhalen die op hun beurt inspelen op het overkoepelend verhaal. Dynasty Warriors 9 dwingt je ook om creatief om te gaan met de situaties waarin je beland. Je kan verschillende strategieën hanteren: een rechttoe rechtaan aanval, een verrassingsaanval van een verhoogd terrein of een infiltratiemissie tijdens nachtcyclus. 

Reis af naar China

De map is gevuld met diverse regio's uit China zoals velden van sneeuw, jungles en woestijnen waardoor het gevoel van tijd en klimaat versterkt worden. Belangrijke steden en herkenningspunten zijn toegevoegd aan de map zoals Luoyang en de Hulao Gate, andere herkenbare oriëntatiepunten zijn de Yellow River en Mt. Song. 

Nieuwe en oude gezichten

Fans van Dynasty Warriors zullen bekende gezichten zien langs komen want de game bevat meer dan 83 verschillende speelbare personages. Enkele nieuwe gezichten zijn Cheng Pu, een Wu officier die de Sun familie al drie generaties steunt, en Zhou Chang, een Shu officier die bekend stond voor zijn snelheid. 

  • Een gigantische open-wereld met missies die het hoofdverhaal vertellen maar ook zijmissies die inspelen op het verhaal. 
  • Navigeer de kaart en de gevechten op een nieuwe manier. 
  • Speel als nieuwe of oude personages; en kies uit 83 verschillende personages.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 13/2/2018
EAN 5060327534195
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Fighting
PEGI inhoud Geweld
Publisher Koei Tecmo
Ontwikkelaar Omega Force
Gesproken taal Engels, Japans
Geschreven taal Engels

Game Trailers