Dissidia Final Fantasy NT Special Steelbook Edition

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Dissidia Final Fantasy NT Special Steelbook Edition

De Special Steelbook Edition bevat:

 • Dissidia Final Fantasy NT
 • Exclusieve steelbook verpakking
 • 3 speciale DLC items:
  • Nameless Warrior kostuum
  • Garland's Claymore wapen
  • Royal Raiment kostuum voor Noctis

Dissidia Final Fantasy NT

Square Enix presenteert Dissidia Final Fantasy NT, een nieuwe en verfrissende, teamgebaseerde brawler die in samenwerking met Team Ninja van Koei Tecmo Games is gemaakt!

De game combineert vloeiende gameplay met Final Fantasy-personages en adembenemend fraaie werelden uit de 30-jarige geschiedenis van de franchise. Dissidia Final Fantasy NT verwelkomt elke gamer in de online gevechtsarena voor een compleet nieuwe stijl van competitieve gameplay. Kies uit meer dan 20 legendarische personages om 3vs3 mee te strijden. Gebruik bekende summons als Ifrit, Shiva en Odin om de tegenpartij te overweldigen en het tij van elke strijd te keren.

 • Unieke 3vs3-arena - Strijd samen met je teamgenoten, gebruikmakend van de hele map. Zowel strategische als tactische plannen kunnen goed uitpakken –maar teamwerk is altijd de sleutel tot de overwinning!
 • Alles wat je als Final Fantasy-fan maar kunt wensen - Ruim twintig speelbare Final Fantasy-legendes. Meer dan tien iconische gevechtsarena’s. Legendarische summons. Dit is het ultieme eerbetoon aan 30 jaar Final Fantasy. 
 • Er is een spelstand voor elke speler - Of je nu alleen speelt of met anderen, er is een spelstand voor elke gelegenheid. Competitieve online-wedstrijden, custom lobbies voor alleen vrienden, offline mode, practice mode, het zit er allemaal in.
 • Hoe meer je vecht, hoe meer je krijgt - Na elk gevecht ontvangen spelers ervaringspunten en gil. Daarmee kunnen ze nieuwe skills krijgen en hun personage naar eigen smaak aanpassen.
 • Alleen de dapperste spelers overleven - Het bravery-gevechtssysteem biedt een veel diepere en methodische benadering van het vechtspellengenre, waarbij het niet aankomt op geluk maar op vaardigheden. De beste manier om te winnen is door bravery points te verzamelen en vervolgens critical HP-aanvallen op je tegenstander los te laten.

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 224 punten Used 190 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Online Multiplayer Competitief
Genre Fighting
Genre Action
PEGI 12
Spel bevat uitingen van geweld
Spel bevat scheldwoorden en/of beledigend taalgebruik
Publisher: Square Enix
Ontwikkelaar: Square Enix
Gesproken taal: Japans , Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers