WWE 2K18 Cena (Nuff) Edition

In de afgelopen 15 jaar heeft niemand een sterkere reactie gegenereerd in de WWE Universe dan de 16-voudige wereldkampioen John Cena. Deze exclusieve WWE 2K18 Cena (Nuff) Edition viert het 15-jarige jubileum van een van de meest geliefde, en controversiële, Superstars in de geschiedenis van de WWE met een verzameling van exclusieve digitale content, memorabilia, en nog veel meer! Of je nou “Let's Go Cena” of “Cena Sucks” hebt gezongen, niemand kan de prestaties ontkennen van de man die leeft bij zijn mantra: “Hustle, Loyalty and Respect”.

De Cena (Nuff) Edition bevat:

 • Exclusief John Cena “Cena (Nuff)” actiefiguur van Mattel
 • Limited Edition Fanatics Commemorative Plaque met een deel van de mat en een gesigneerde foto van John Cena’s 16de wereldkampioenschap op de Royal Rumble 2017
 • Bonus Supercard Content: Limited Edition-kaarten van John Cena, Batista en RVD samen met een speciale Cena (Nuff) Card Back
 • WWE 2K18 Deluxe Edition met:
  • WWE 2K18 game
  • WWE 2K18 Season Pass
  • 2 speelbare versies van John Cena (2006 ECW One Night Stand & 2010 Wrestlemania 26)
  • Speelbare WWE Legends Batista en Rob Van Dam
  • Kurt Angle Pack: 2 speelbare versies van Kurt Angle (2001 “American Hero”-persona & 2006 “Wrestling Machine”-persona)
  • Bonus Supercard Content: Limited Edition-kaarten van John Cena, Batista en RVD samen met een speciale Cena (Nuff) Card Back

WWE 2K18

WWE-fans, sportgamers en fighting game-fanatici - de grootste gamefranchise in de geschiedenis van de WWE is terug met WWE 2K18! De game brengt je dichter bij de ring dan ooit, met keiharde actie, verbluffende graphics, spanning, sensatie, nieuwe speltypen, nog meer wedstrijdtypen, uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en alles waardoor je van WWE 2K bent gaan houden. Be Like No One.

De meest realistische WWE-game aller tijden!

De meest realistische WWE-game is nu nog indrukwekkender dankzij de acht-man match, een nieuw grijpsysteem, nieuwe gewichtsdetectie, duizenden nieuwe animaties en een indrukwekkende backstage-omgeving. De nieuwe rendering engine geeft WWE 2K18 een visuele update en brengt alle chaos van WWE tot leven zoals je nog nooit eerder hebt gezien!

MyCAREER

Een nieuwe MyCAREER-ervaring helpt je bij het realiseren van je dromen tijdens je reis naar WrestleMania.  Verken WWE als nooit tevoren met free-roaming backstage, spreek WWE Superstars aan, ga samenwerkingsverbanden aan, maak vijanden, voltooi missies en kies de beste strategie voor nieuwe matches.

Road to Glory

Behaalt jouw MyPlayer de WWE Hall of Fame?  Inclusief de gloednieuwe Road to Glory! Ga de strijd aan met online tegenstanders en verbeter je MyPlayer door ontgrendelbare voorwerpen, boosts en upgrades te verdienen, terwijl je toegang krijgt tot Special Events die naast echte Special Events van WWE plaatsvinden, zoals pay-per-views.

Dynamische Creation Suite

Je kunt WWE aanpassen als nooit tevoren met uitgebreide aanpassingsmiddelen en de nieuwe optie Custom Match! De robuuste Creation Suite biedt ook gedetailleerde functies voor Create-a-Superstar, Create-a-Video en Create-an-Arena.

En natuurlijk de beste line-up aller tijden!

Word heer en meester van de ring met de beste Superstars van WWE en NXT! Dit is geen grap! WWE 2K18 biedt de meest uitgebreide line-up van de grootste en beste WWE en NXT Superstars en Legends die ooit in de WWE-ring zijn gestapt!

Platform:

Editie:

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 13/10/2017
EAN 5026555423687
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Competitief
Genre Fighting
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher 2K Games
Ontwikkelaar Yuke's Future Media Creators
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers