NBA Live 18

Ontdek een nieuwe dynamische carrière-ervaring die helemaal op jou gericht is. In dit nieuwe avontuur is het respect dat je op The Streets verdient net zo belangrijk als de ringen die je in The League wint. NBA LIVE 18 introduceert The One, een compleet nieuwe dynamische carrière die compleet is gefocust op jouw speler, jouw keuzes en jouw legacy. 

Creëer jouw eigen unieke speler en bepaal zelf hoe je een legende wordt door de beste te worden op jouw positie, samen met iconische moves die alleen jouw speler beheerst. Jaag je droom na om de beste basketballer op de planeet te worden op The Streets en in The League. Speel samen of tegen andere spelers in  solo, co-op en  multiplayer challenges door middel van LIVE Event content. Domineer het veld met gloednieuwe moves die per positie verschillen in de nieuwe één-op-één gameplay met betere controle en responsiviteit. Stel jezelf op de proef door je favoriete team te bouwen en te managen in de Franchise en Live Ultimate Team modus.

Jouw speler

Uit jezelf door middel van speleraanpassingen die jouw eigen stijl bepalenop het veld. Word heer en meester in jouw rol en creëer het DNA van jouw speler  door een combinatie van speelstijlen, skills en eigenschappen wat er voor kan zorgen dat jij moves kunt doen die geen enkele andere speler beheerst. In tegenstelling tot andere games brengt NBA Live 18 onderscheidende spelervariëteit binnen de community. De game bevat gebalanceerde en authentieke gameplay.

Jouw keuzes

  • The League - Baan je een weg door The League, een authentieke NBA-ervaring waar je het veld moet domineren om kampioenschappen te winnen.
  • The Streets - Ga verder dan The League en speel op The Streets waar de regels en de manier waarop je respect verdient anders zijn. Speel solo, co-op of multiplayer op de meest beroemde plekken en courts op aarde.
  • Live Events - Speel en ontvang real-time beloningen in LIVE-evenementen die nieuwe manieren om te spelen bieden door middel van Boss Battles en Challenges in solo, co-op en multiplayer. Bekijk hoe hoog je staat en word de beste ter wereld.

Jouw legacy

Van East coast naar West coast, van The Streets naar The League, jouw carrière wordt bepaald door de score van jouw One.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 15/9/2017
EAN 5035223116882
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Coöp, Online Multiplayer Competitief
Genre Sport
PEGI leeftijd 3
Publisher Electronic Arts
Ontwikkelaar EA Tiburon
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels