Dragon Ball FighterZ

Met Dragon Ball FighterZ keert Dragon Ball terug naar zijn roots in het fighting genre. De ontwikkeling van deze titel wordt opgenomen door niemand minder dan Arc System Works. De studio vergaarde cultstatus met de release van Guilty Gear op de allereerste PlayStation. Nu, bijna twintig jaar later is de studio uitgegroeid tot een van de beste 2D fighting game producenten met op hun palmares games als BlazBlue, Persona 4 Arena en Guilty Gear.

Meer dan twee dimensies

Het succes van Dragon Ball Xenoverse en de recente terugkeer van Dragon Ball Super op het kleine scherm bewijzen dat de 30 jaar oude animatiereeks uit Japan nog steeds enorm geliefd is. Alle recente Dragon Ball games (sinds het PlayStation 2 tijdperk) zijn 3D games met een cell-shaded uiterlijk dus vond Namco Bandai het hoogtijd om een frisse wind te introduceren. Arc System Works is bekend voor zijn 2.5D revolutie in het vechtgenre door games te creëren die lijken op speelbare anime-reeksen zoals Guilty Gear Xrd. Dynamische camerabewegingen laten de actie bij superkrachtige bewegingen van hun beste hoek zien. De camera kan in- en uitzoomen en rond de personages draaien voor dramatisch effect. Je laat stof opwaaien bij elke Kamehameha die je loslaat op je tegenstander.

3v3 clashes

De omschakeling van 3D naar 2.5D heeft niet alleen invloed op het uiterlijk van het spel, het voegt ook heel wat nieuwigheden toe aan de gameplay. De gevechten in Dragon Ball FighterZ zijn drie-tegen-drie. Het laat spelers toe om met meer dan één personage te leren spelen en maakt de gevechten dieper. 

Spectaculaire gevechten

Ervaar luchtcombo's, verwoestbare omgevingen en wereldberoemde scènes uit de Dragon Ball anime. De visuele stijl maakt het mogelijk om de animatiereeks zo waarheidsgetrouw mogelijk op je beeldscherm te toveren. Dragon Ball FighterZ maakt gebruik van de Unreal Engine 4 om het effect te creëren. De game produceert een 1080p resolutie aan 60 beelden per seconden voor supervloeiend spelverloop. Bovendien zullen de PlayStation 4 Pro en Xbox One X hogere resoluties ondersteunen.

 

 

Platform:

Editie:

Notify Me
Uitverkocht voor thuislevering Blijf op de hoogte wanneer dit product weer leverbaar is.
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 26/1/2018
EAN 3391891995399
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Competitief
Genre Fighting
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Bandai Namco Entertainment
Ontwikkelaar Arc System Works
Gesproken taal Engels, Japans
Geschreven taal Engels

Game Trailers