Puyo Puyo Tetris

Wat krijg je als je de twee bekendste en meest gerespecteerde puzzelgames samenvoegt? De snelste, leukste en meest competitieve party game ooit!

Tot 4 spelers kunnen offline en online kiezen tussen de klassieke Tetris of Puyo Puyo modes om tegen elkaar te spelen. Of ze kunnen kiezen tussen 1 van de vele unieke ‘Fusion’ modes, inclusief een speltype waarbij je tegelijkertijd Puyo Puyo EN Tetris speelt!

Adventure Mode

Puyo Puyo Tetris bevat een singleplayer luik met 10 unieke hoofdstukken, elke met 10 levels. In ‘Adventure Mode’ ontmoet je verschillende personages uit het Puyo Puyo en Tetris universum en moet je verschillende uitdagingen zien te overwinnen!

Arcade Modes

De game bevat een enorme keuze aan arcade varianten – van de klassieke ‘Versus’ mode tot de ‘Fusion’ mode, waarbij het speelveld zowel Puyos als Tetriminos bevat. Of ‘Big Bang’ mode waarin spelers zo snel als mogelijk bepaalde uitdagingen moeten voltooien. In ‘Party’ mode kan je power-up’s activeren om de anderen nog meer te dwarsbomen. Als je online speelt, heb je automatisch toegang tot de ‘Puzzle League’ en worden je rankings geregistreerd en kan je replays uploaden en delen met andere spelers. Hoe beter je speelt, hoe meer punten je verzamelt, die je vervolgens kan gebruiken in de in-game shop om extra skins, muziek, achtergronden  en meer vrij te spelen.

Multiplayer Competitie

Puyo Puyo Tetris draait rond de niet-aflatende drang van de spelers om de beste te zijn en elkaar te slim af te zijn door verwoestende combo-aanvallen op te zetten. Het is zo'n klassieke ‘makkelijk om te leren’ puzzelgame die al snel ontaardt in een multiplayer gevecht dat zijn gelijke niet kent!

Of je nu de beste wilt zijn op de online leaderboards of de beste op de bank – Puyo Puyo Tetris zit bomvol puzzelactie!

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 28/4/2017
EAN 4020628817145
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Competitief
Genre Puzzle
PEGI leeftijd 3
Publisher Sega
Ontwikkelaar Sonic Team
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers