Marvel vs. Capcom - Infinite

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Marvel vs. Capcom Infinite

Voor de eerste keer in de geschiedenis van Marvel vs. Capcom kan je een visueel prachtige en meeslepende cinematische Story Mode spelen, waarin de helden en schurken zij aan zij samenwerken om hun werelden te redden van een sinistere nieuwe bedreiging, Ultron Sigma, een psychotische schurk die geobsedeerd is door het infecteren van elk organisch levende wezen met een cybernetisch virus.

Alle Capcom en Marvel strijders moeten zich nu verenigen om terug te vechten tegen Ultron Sigma en hun nieuwe samengesmolten wereld te redden.

Herboren rivaliteiten

Beide universums botsen opnieuw in deze nieuwe vechtgame, waarbij spelers hun favoriete Marvel and Capcom personages selecteren en het tegen elkaar opnemen in  2-tegen-2 teamgevechten, met nieuwe nooit eerder in de franchise geziene gameplay elementen.

Oneindige macht

Kies een van de zes krachtige Infinity Stones uit het Marvel Universe om de uitkomst van de strijd te beïnvloeden. Elke Infinity Stone geeft de personages unieke vaardigheden en krachtige spelveranderende effecten die het tij van de strijd snel kunnen doen veranderen.

Iconische helden

Speel als iconische helden, waaronder Captain Marvel, Iron Man, Captain America, Ryu, Mega Man X, Morrigan, Hulk, Thor, Hawkeye, Rocket Raccoon, Chun-Li, Strider, Chris Redfield, Ultron en vele anderen.

  • Neem het op tegen Ultron Sigma, een samensmelting van Ultron uit het Marvel universum en Sigma uit het Capcom universum, in de nieuwe cinematische Story Mode
  • Train je vaardigheden in een verschillende toegankelijke singleplayersmodi, waaronder trainings-, missie- en arcade-modi
  • Robuuste online modi en opties, Waaronder ranked en casual matches, wereldwijde leaderboards en online lobby's met toeschouwersmodus

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 103 punten Used 86 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Lokale Multiplayer Competitief
Online Multiplayer Competitief
Genre Fighting
PEGI 12
Spel bevat uitingen van geweld
Publisher: Capcom
Ontwikkelaar: Capcom
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers