Ride 2

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.
new
29,98
Momenteel niet beschikbaar
used
22,98

Ride 2

Uitdagende game modes, nieuwe content, meer dan 200 te temmen moto’s, aanpasmogelijkheden en nieuwe circuits! Ride 2 is een motogame met de nadruk op simulatie en nieuwe features voor de virtuele racefanaten. De tweede editie van de motovideogame ontwikkeld door milestone verkent nieuwe horizonten en bouwt verder op hetgeen in 2015 werd gecreëerd.

Jij bent de coureur

Welkom in het heiligdom van de motor, de enige garage waarin je de meest legendarische en de snelste machines ter wereld kunt ontdekken, transformeren en testen. De gerenommeerdste merken wachten op je, neem het op tegen de hele wereld in een unieke game en laat zien wat je allemaal in je mars hebt! Meer dan 170 motoren houden het toneel bezet van het nieuwe deel van deze lang verwachte racegame! De adrenaline raast volop als je de scherpste bochten neemt, met de passie en het vuur van een professionele coureur!
 
De grootste innovatie in deze tweede editie van Milestones game is de relatie tussen de rijder en zijn moto, nu meer dan ooit aanwezig in de game dankzij de carrièremodus. Het hoofddoel van de game is zoals gewoonlijk het houden van races – zowel offline als online – op de moto van je dromen die je dankzij de vele aanpasmogelijkheden naar wens kan tunen. Het verzamelen van moto’s is voortaan ook een belangrijk element door de introductie van de Two Strokes, Supermotards en de Café Racers die de Nakeds, Supersports en vele anderen uit de eerste game vervoegen. Terwijl de moto’s een belangrijke rol spelen -  zo zijn er meer dan 200 types – mogen de circuits niet vergeten worden. Het is voortaan immers ook mogelijk te racen op de Nürburgring Nordschleife, Northwest 200 en meer.

Customize

Verbeter je motor op 5 punten: Motor, remmen en ophanging, wielen, transmissie en vormgeving. Meer dan 20 wijzigingen zijn beschikbaar, waaronder een geheel nieuwe racetransmissie waarmee een gestroomlijnde carrosserie van glasvezel geïnstalleerd kan worden die specifiek is ontworpen voor de extreemste ritten. Pas het profiel (Route/Race/Supermotor) en de stijl van je coureur aan dankzij het geavanceerde systeem voor postuurbewerking!

Spelmodi

12 modi garanderen een levensduur die zowel lang als heel spannend is! Raas over de koning van de circuits, de Nürburgring, rij alsof je aan motorcross doet, ga met hoge snelheid toch goed over ingewikkelde circuits, sprongen, parabolische bochten en doe mee aan speciale slaloms tussen verkeerspionnen. Maar let op! Je moet snel en nauwkeurig zijn om te hopen dat je je tegenstanders verslaat... de stopwatch blijft lopen! 
 
De circuits

Doorkruis de wereld in een serie buitengewone en onvergetelijke ritten: GP, Natuur en Stad. Meer dan 30 circuits, waaronder enkele circuitlegendes, zoals de Nürburgring Nordschleife. 
 
- Meer dan 170 motoren! Verzamel ze allemaal om je eigen garage samen te stellen.
- Nieuwe categorieën zoals Sport Bike 2 Strokes, Supermotoren en de Naked Café Racers
- 30 verschillende circuits, met unieke topografische eigenschappen
- 18 van de belangrijkste fabrikanten van het circuit
- Meer dan 1.200 aanpasbare onderdelen en meer dan 600 uniformen om jouw eigen motor te transformeren
- Nieuwe sociale functionaliteiten en nieuwe Vrienden voor een complete spelervaring

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 103 punten Used 79 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Online Multiplayer Competitief
Lokale Multiplayer Competitief
Genre Race
PEGI 3
Publisher: Milestone
Ontwikkelaar: Milestone
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers