Ni no Kuni II - Revenant Kingdom

 


Verwacht
19/01/2018
Prijs nog niet bekend
Het is momenteel niet mogelijk om dit artikel te pre-orderen voor thuislevering omdat er nog geen prijs bekend is.

Ni no Kuni II - Revenant Kingdom

Keer terug naar de kleurrijke wereld van Ni no Kuni!

Na meer dan 150 prijzen, nominaties en meer dan 1,9 miljoen verkocht exemplaren is het betoverende universum van Ni no Kuni terug met Ni no Kuni II - Revenant Kingdom.

Level-5 en Bandai Namco Entertainment besloten opnieuw samen te werken en iedereen op een magische trein mee te nemen naar een uniek universum! Je mag ons gerust geloven als we zeggen dat Ni no Kuni II - Revenant Kingdom een onuitwisbare plaats zal kennen in iedereens geheugen. Beleef een gloednieuw avontuur met een aangrijpend verhaal in een prachtige wereld en maak je klaar voor een betoverend thuiskomen.

  • All-Star productie - LEVEL-5’s uitzonderlijke vaardigheden binnen het RPG-genre komen samen met muziek van Joe Hisaishi en character designs van animatie-artiest Yoshiyuki Momose.
  • Betoverend verhaal - Beleef het tragische verhaal van Evan, een jonge prins die leert hoe hij een leider wordt en een koninkrijk bouwt.
  • Meesterlijke role playing - Zowel nieuwe als traditionele RPG-elementen, met talloze locaties om te ontdekken, honderden wezens om mee te vechten en vele quests en geheimen om gedurende je reis op te lossen.
  • Een nieuwe wereld - Prachtige visuals laten de wereld van Ni no Kuni tot leven komen. Duik in een ongelooflijk levendige, geanimeerde wereld en maak kennis met een nieuw gezelschap van charmante karakters.
  • Dynamische gevechten - Vecht tegen woeste vijanden met een spannend real-time battle-systeem.

Productspecificaties

Singleplayer
Genre RPG
Genre Adventure
PEGI 12
Publisher: Bandai Namco Entertainment
Ontwikkelaar: LEVEL-5
Gesproken taal: Engels , Japans
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers