Horizon - Zero Dawn

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Horizon - Zero Dawn

Horizon - Zero Dawn is een opwindende nieuwe actie role playing game ontwikkeld door Guerrilla Games, de makers van de bekende Killzone reeks.

Het volgende tijdperk van de mensheid

In een weelderige, post-apocalyptische wereld waar de natuur de ruïnes van een vergeten beschaving heeft overwoekerd, leven kleine groepjes mensen in primitieve jager-verzamelaarsstammen. De Machines zijn nu heer en meester in deze nieuwe wildernis. Niemand weet waar deze angstaanjagende mechanische wezens vandaan komen.

Een buitenstaander op zoek naar een thuis

Kruip in de huid van Aloy, een jonge jager die op zoek is naar haar lotsbestemming in de resten van een ver verleden. Al vanaf haar geboorte werd ze geweerd door haar eigen stam. Aloy heeft geleerd om haar behendigheid, intelligentie en dodelijke precisie te gebruiken om te jagen op de Machines, zich te verdedigen tegen andere stammen en te overleven in de wilde natuur.

Mysteries van de Ouden

Reis door een wereld vol vreemde artefacten en ingestorte ruïnes en ontgrendel al haar geheimen. Hoe hebben de Machines de wereld overgenomen en wat is er gebeurd met de beschaving die hiervoor kwam? De antwoorden kunnen grote gevolgen hebben voor Aloys lot en dat van de mensheid.

Tegen alle verwachtingen in

Geniet van een diepe, belonende RPG-ervaring met bijzonder gevarieerde, tactische gevechten. Combineer primitieve uitrustingen met geavanceerde technologie en maak apparaten waarmee je de roofdieren in prooi kunt veranderen. Ontwikkel unieke strategieën om verschillende Machines uit te schakelen en hack gevangen Machines zodat ze doen wat jij wilt.

Hypermoderne open-wereld-technologie

Verken een kleurrijk landschap en geniet van de schoonheid van de natuur. Reis door prachtig gedetailleerde bossen, bedwing indrukwekkende bergen en verken de ruïnes van een oude beschaving in een wereld die echt leeft dankzij dynamische weersomstandigheden en een volledige dag-/nachtcyclus.

  • Een weerderige post-apocalyptische wereld - Waar komen deze machines vandaan, wat is hun doel en wat gebeurde er met de beschaving die hier vroeger heerste? 
  • Horizon Zero Dawn confronteert twee contrasterende elementen, een levendige wereld rijk aan prachtige natuur vol zeer geavanceerde technologie. 
  • Om te winnen van een veel grotere en technologisch superieure vijand, zal Aloy al haar kennis, intelligentie en behendigheid moeten gebruiken.
  • Verken een enorme open wereld: Verbluffend gedetailleerde bossen, imposante bergen en atmosferische ruïnes van een vroegere beschaving.

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 224 punten Used 86 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Genre Adventure
Genre Action
PEGI 16
Spel bevat uitingen van geweld
Publisher: Sony
Ontwikkelaar: Guerrilla Games
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels , Nederlands

Screenshots

Game Trailers