Just Cause 3 Day One Edition

Rico Rodriguez keert terug om chaos te zaaien op de meest creatieve en explosieve manieren die je je maar kunt voorstellen.

De mediterraanse republiek Medici lijdt onder de ijzeren vuist van generaal Di Ravello, een dictator met een onverzadigbare machtslust. Gelukkig is daar Rico Rodriguez, een man met een missie om de macht van de generaal koste wat kost te breken. Met meer dan 1000 vierkante kilometer aan complete vrijheid (van het luchtruim tot de zeebodem) en een enorm arsenaal aan wapens, gadgets en voertuigen, kun je chaos zaaien op de meest creatieve en explosieve manieren die je je maar kunt voorstellen.

Verken meer dan 1000 km² en blaas Di Ravello's propaganda op om Medici te bevrijden. Om die taken te vervullen heeft Rico toegang tot enkele belangrijke gadgets zoals een wingsuit, een parachute en de inmiddelse beroemde grappling hook. Met de verbeterde versie van de grappling hook en de wingsuit kan je op een volledige nieuwe wijze door de lucht klieven. Versnel je val met de grijphaak - dat je elk oppervlak kan gebruiken (ook auto's, luchttuigen, gebouwen,...) - gooi de wingsuit uit en zweef zorgeloos door de wereld van Just Cause 3. Een essentieel onderdeel is de parachute in Rico's arsenaal die sterke verbeteringen kent om je vijanden met precisie vanuit de lucht neer te halen.  

- Verken een mediterraans eilandparadijs met complete verticale vrijheid: skydive, basejump en freedive in een open wereld zonder grenzen.
- Zweef met je Wingsuit door de lucht en over de bergen om de dood op een nieuwe manier van boven te laten komen.
- Gebruik je enterhaak en parachute om gebouwen te beklimmen, voertuigen te kapen, snel te bewegen of objecten te bundelen en op creatieve nieuwe manieren chaos te zaaien.
- Veroorzaak enorme en verwoestende kettingreacties bij militaire bases, havens, gevangenissen, politiebureaus en communicatiefaciliteiten om een dictator uit te schakelen.
- Bewapen jezelf met talloze explosieve wapens, van jachtgeweren en raketwerpers tot tankbusters en luchtaanvallen.
- Kies uit een enorme variatie aan verschillende voertuigen, inclusief speedboten, straaljagers, helikopters, sportwagens met turbobrandstof en superbikes.
- Ga op avontuur met talloze uitdagingen en verzamelobjecten.
- Online community-functies.
- Just Cause 3 Day 1 Edition bevat 3 exclusieve gewapende voertuigen.

"Grappling hook beter dan ooit!" -XGN.nl
http://www.xgn.nl/review/just-cause-3-review

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 12/1/2016
EAN 5021290069497
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Square Enix

Game Trailers