Fuse

Wat gebeurt er wanneer het menselijke ras, zonder dat dat de bedoeling is, toegang krijgt tot krachtige buitenaardse technologiën? Wanneer Fuse, een onbekende energiebron, in de verkeerde handen terechtkomt stelt de CIA een elite team aan om het goedje in veiligheid te brengen. Deze eenheid wordt Overstrike 9 gedoopt, en jij maakt samen met maximaal drie vrienden in co-op deel uit van deze groep geoefende strijdmakkers. Samen moeten jullie het paramilitaire bedrijf achter de diefstal uitschakelen.

Gebruik teamwork, coördineer verwoestende aanvallen en voorzie je vrienden van dekking met behulp van hoogtechnologische wapens en gadgets. Bovendien laat de unieke LEAP-functie het toe om tijdens gevechten op elk mogelijk moment in de huid van eender welke Overstrike 9-agent te kruipen, en zo gebruik te maken van diens unieke vaardigheden. Je zal jezelf én je teamgenoten ten volste moeten benutten om de wereldwijde wapenwedloop aan banden te leggen!

- Dodelijke samenwerkingen: Coördineer en combineer vaardigheden om buitengewone resultaten te bekomen in deze hectische coöperatieve ervaring voor maximaal vier spelers. Werk samen om vijanden neer te halen, upgrade je arsenaal en ontgrendel vaardigheden met behulp van een Fuse-progressiesysteem.
- Geheime buitenaardse technologie: De mysterieuze energiebron Fuse kan aardse materialen omvormen op zowel krachtige als catastrofale manieren. Wie deze kracht met onbeperkte mogelijkheden kan controleren heeft alle macht in handen.
- Experimentele wapens: De agenten van Overstrike 9 hanteren opwaardeerbare, door Fuse aangedreven wapens. Hiermee kunnen ze Fusion activeren om hun arsenaal nog krachtiger te maken.
- Dynamisch LEAP-systeem: Maak gebruik van het LEAP-systeem waardoor je op elk moment in de huid van verschillende agenten kan kruipen, en gebruik kan maken van hun unieke vaardigheden. Ontdek daarnaast alle unieke mogelijkheden om Dalton Brooks, schaduwmeesteres Naya Deveraux, sluipschutter Jacob Kimble en genezer Isabelle Sinclair naar wens te upgraden.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +34 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering voor €1,98
  • Uniek spaarsysteem +34 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 30/5/2013
EAN 5030946109463
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief, Singleplayer
Genre Action
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Electronic Arts