Lord of the Rings - Aragorn's Quest

Lord of the Rings - Aragorn's Quest is de eerste videogame dat de authentieke sfeer en gameplay van de Lord of the Rings games toegankelijk maakt voor een breed publiek. In Aragorn's Quest zijn de voorbereidingen van het feest voor Aragorn, koning van Gondor, en Sam voor zijn moed tijdens de oorlog van de Ring in volle gang. De kinderen van Sam willen alles over de Aragorn's wilde avonturen weten. Sam, die nu burgemeester is, vertelt ons het verhaal van de moedige krijger, Doler - de naam die Aragorn meedroeg tijdens zijn dagen als Ranger - en zijn moedigste gevechten.

Van Breeg naar Mordor

Speler kruipen in de huid van Aragorn en storten zich in een episch singleplayer avontuur die de grootste gevechten uit de 'Lord of the Rings'-trilogie herbezoekt. Nu kan jij de legendarische Doler worden en de actie, avonturen en gevaren beleven die hij op zijn grote reis van Breeg naar Weertop, verder naar Rivendel en door de gevaarlijke mijnen van Moria meemaakte. Verdedig het machtige fort Helmsdiepte en leid de legers van de vrije volkeren naar de Zwarte Poorten van Mordor! De actievolle gameplay laat je opnieuw in de wondere wereld van Middel-Aarde springen. Met een zwaard, boog en schild moet je Sauron's kwaadaardige volgelingen bevechten.

Aragorn's vrienden

De game heeft toegankelijke gameplay en een makkelijk controlesysteem. Het resultaat is actievolle gameplay met zwaard, boog en vanaf de rug van een paard. De actie is spannend en makkelijk maar uitdagend voor de ervaren gamer dankzij de uitgebreide upgrademogelijkheden van de wapens. Ook Aragorn is aan te passen aan jouw speelstijl. Speel nieuwe gevechtsbewegingen vrij en upgrade zijn pantser om meer schade te incasseren en uit te delen. Ten slotte is er een leuke coöpmode waarbij de tweede speler in de huid kruipt van Gandalf.

- Uitbreiding van de filmervaring - Volg het avontuur van Aragorn doorheen het verhaal van de volledige 'Lord of the Rings'-trilogie.
- Intuïtieve gevechten en makkelijk besturing.
- Aanpasbare wapens en upgradebaar pantser voor de doorwinterde gamer.
- Speel nieuwe mogelijkheden vrij en voer krachtige aanvallen uit met Aragorn.
- Bonus Arena Mode - Test je vaardigheden in een serie uitdagende veldslagen over diverse locaties in Middel-Aarde. Verdien speciale items en gebruik ze in de singleplayer.
- Co-opgameplay - Speel het hele avontuur met een vriend via coöp op één scherm als Aragorn en Gandalf.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 27/10/2010
EAN 5051888045299
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Warner Bros Interactive