Ben 10 - Alien Force - Vilgax Attack

In Ben 10 - Alien Force - Vilgax Attack kruipen spelers opnieuw in de huid van Ben en zijn populaire buitenaardse gedaantes: Echo Echo, Goop, Brainstorm, ChromaStone, Big Chill, Humungosaur, Spidermonkey, Swampfire, Jet Ray, en Cannonbolt. Met deze superkrachten kan je vuur, electriciteit en ijs naar jouw hand zetten. Ben 10 is onstopbaar! In dit intergalactisch avontuur reist Ben 10 door het heelal op zoek naar zijn aartsvijand Vilgax.

Vilgax' Invasie

De wereld zit diep in de problemen wanneer Vilgax een invasie los laat op Aarde met zijn Null Void projector. De gecombineerde krachten van de gevangenen in de Null Void en Vilgax's superkrachten zijn teveel voor Ben, Kevin en Gwen. Alsof dat niet erg genoeg is, raken Ben's transformaties helemaal in de war waardoor ook hij niet te stoppen is. Alle hoop ligt nu in de handen van Professor Paradox die in een laatste poging Ben, Kevin en Gwen terugstuurt in de tijd. Zij moeten zorgen dat ze Vilgax stoppen alvorens hij voldoende krachten heeft om de Null Void projector te maken. Met de hulp van Grootvader Max en zijn schip, moeten Ben en zijn vrienden door het heelal reizen en Vilgax' kwaadaardige plan dwarsbomen.

- Het eerste 3D 'Ben 10'-game.
- Maak gebruik van 10 supercoole transformaties: Echo Echo, Goop, Brainstorm, ChromaStone, Big Chill, Humungosaurus, Spidermonkey, Swampfire, Jet ray en Cannonbolt, die Alien X vervangt. - Reis naar exotische planeten en vecht met gevarieerde vijanden en je nemesis Vilgax.
- Gebruik je grijze hersenmassa om uitdagende puzzels op te lossen met jouw superkrachten.
- Epische gevechten met eindbazen die uit een combinatie bestaan van vechten en puzzelen.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 5/2/2010
EAN 5060125483961
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher D3Publisher