Tomb Raider - Underworld

Tomb Raider - Underworld luidt een nieuw tijdperk voor Lara in door de vernieuwde gameplay die terug de nadruk legt op exploratie i.p.v. actie. Lara Croft, de rondborstige avonturierster, verkent tal van nieuwe exotische locaties die voorzien van een nooit eerder gezien detail.

De hamer van Thor

Generaties lang vertelde men over het machtige wapen van de Noorse god Thor. De legende verhaalt over de mysterieuze krachten van Thor's hamer. Bergen worden valleien en wie de hamer hanteert kan zelfs goden uit de hemel slaan. Meer dan 1000 jaar leefde het verhaal als een mythe... tot nu. In een oude ruïne op de bodem van de Middellandse Zee vindt Lara het bewijs dat de Noorse Onderwereld en Thor's hamer meer zijn dan alleen maar een mythe. Vastbesloten om de geheimen achter de mythe te ontrafelen, leidt Lara's verhaal naar de verloren kracht die mogelijk ook het einde van de mensheid kan betekenen.

Acrobachick

Lara heeft tal van nieuw acrobatische trucjes om zich door de, met valstrikken bezaaide, tempels te navigeren. Underworld bevat ook tal van nieuwe omgevingen. Zo reis je naar de kust van Thailand, de ijseilandjes van de Arctische Zee, de jungle van Mexico en veel verder... Lara's vaardigheden zijn ook uitgebreid. Vanaf nu kan Lara meer dan 1700 verschillende bewegingen uitvoeren. Bovendien controleer je haar intuïtiever dan ooit tevoren. De puzzels van Underworld zullen teruggrijpen naar de oude formule waar je multi-stage puzzels voorgeschoteld krijgt om je hersenen te pijnigen.Er zijn ook meerder oplosmogelijkheden. De actie met Lara en haar twee trouwe handguns werd ook verbeterd. Vanaf nu kan je éénhandig schieten terwijl de andere ondersteunt.

Gadget Lara

Lara krijgt ook hulp van cyberspace met de high-tech gadgets zoals de Active Sonar Map, een radar dat sonar uitzendt om dan in 3D de kamer na te bootsen, perfect om geheime locaties en items te vinden. Lara's grijphaak, een multifunctioneel apparaat is voorzien van een sterke kabel die je kan gebruiken voor te klimmen, te rappellen, op de muren te lopen of objecten in de kamer te verplaatsen. En ten slotte beschikt ze nog over haar hybride motor, een uniek voertuig dat op elk oppervlak, van modder tot sneeuw en ijs, zijn weg vindt.

- Lara beschikt over talloze nieuwe acrobatische trucjes om nog hoger te geraken.
- Knappe nieuwe omgevingen om te verkennen.
- Multi-stage puzzels in interactieve omgevingen met verschillende oplossingen.
- Nieuwe combatopties: schiet om te doden of te verlammen. Gebruik Lara's twee trouwe handgeweren afzonderlijk.
- Technologische gadgets: sonar radar om geheime plekken te ontdekken.

Platform:

Used niet beschikbaar

Used niet beschikbaar

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 8/7/2010
EAN 5021290036413
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher Eidos