Kingdom Hearts II

In Kingdom Hearts II worden de fantastische avonturen van Sora, Donald, en Goofy voortgezet terwijl zij King Mickey en hun vrienden proberen te redden in het uitgebreide universum van Disney en Square Enix.

Er is een jaar verstreken sinds de gebeurtenissen in de game Kingdom Hearts: Chain of Memories - een spel dat alleen voor de handhelds uitkwam. De kwaadaardige Hades heeft nog steeds zijn vileine streken, en de legendarische vrouwelijke krijger Mulan heeft dringend behoefte aan assistentie - dat is nog maar het begin van de problemen die het heldentrio moeten zien op te lossen! Zij worden terzijde gestaan door een reeks nieuwe personages, inclusief de ongrijpbare King Mickey, die hen helpt om te vechten tegen de vele onbekende gevaren die hen wachten op hun grootse avontuur.

- De opvolger van Square Enix' en Disney's ultieme cross-over RPG herenigt het onwaarschijnlijke heldentrio voor de strijd tegen het kwaad.
- Sora, Donald, Goofy en een keur aan gloednieuwe en bekende gezichten uit het Disney- en Square Enix-universum spelen de hoofdrol in een episch nieuw Kingdom Hearts-avontuur.
- Met de stemmen van bekende Hollywood-acteurs, o.a. Haley Joel Osment en James Woods.

Platform:

Editie:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 16/6/2010
EAN 5060121825017
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Square Enix