Call of Duty - WWII

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.
new
64.98
49.98

Bereid je voor op winterse gevechten, want Call of Duty - WWII's eerste community-evenement - Winter Siege - is nu actief tot 2 januari 2018. Ontvang gratis supply drops, doe mee aan 2XP Playlists, geniet van tijdelijke content en verzamel speciale seizoensvoorwerpen.
 
Carentan, een van de populairste multiplayer-maps uit de geschiedenis van Call of Duty, krijgt tijdens het Winter Siege-community-evenement een speciaal winterthema. Het besneeuwde Carentan verplaatst je naar de ijskoude winter van 1944 en is alleen tijdens het Winter Siege-evenement gratis toegankelijk voor alle spelers. Elke week van het Winter Siege-evenement krijgen spelers een nieuwe kans om 2XP te verdienen in een mix van multiplayer-maps en –modes, inclusief een klassieke mode die voor beperkte tijd terugkeert: Gun Game. Er zijn voor beperkte tijd ook winterse wapens beschikbaar om in de verhitte strijd te gebruiken.

Call of Duty - WWII

Welkom bij de Bloody First. Geen missie te moeilijk. Geen offer te groot. Duty first!

Call of Duty keert terug naar zijn oorsprong met Call of Duty - WWII, een ervaring die de Tweede Wereldoorlog herdefinieert voor een nieuwe gaming-generatie. Land tijdens D-Day in Normandië en vecht je een weg dwars door Europa, langs iconische locaties uit de meest monumentale oorlog uit de geschiedenis. Ervaar klassieke Call of Duty gevechten, de band van broederschap en de onvergefelijke aard van een oorlog tegen een wereldmacht die uit is op tirannie.  

De definitieve tweede wereldoorlog campaign

Met prachtige visuals en Europa als decor, neemt de Campaign spelers mee in een geheel nieuw Call of Duty verhaal dat zich afspeelt tijdens veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog. Call of Duty - WWII verhaalt de acties van een eenheid van 1944 tot 1945, maar behandelt ook andere gebeurtenissen van 1940 tot 1944 om het verhaal en de achtergrond van de personages te verduidelijken. De game vindt plaats in het Europese conflictgebied, op een moment dat de Gealliëerden in volle kracht naar Duitsland oprukken. Jij vecht samen met je eenheid doorheen bezet Frankrijk, België en over de Rijn tot in Duitsland.

De frontlinies en verder

Tijdens de single-player campagne zal je eveneens de Franse verzetsbeweging tegenkomen, met sterke en levendige personages die voor hun vaderland vechten. Het spel brengt je van de stranden van Normandië tot de bevrijding van Parijs en verder, tijdens spannende confrontaties en epische gevechten.

Boots-on-the-ground multiplayer

De Multiplayer markeert de terugkeer naar de originele boots-on-the-ground Call of Duty gameplay. Met authentieke wapens en traditionele run-and-gun actie wordt je meegenomen langs verschillende locaties met een Tweede Wereldoorlog-thema. Ook zijn er nieuwe mogelijkheden om met je vrienden en de Call of Duty community te communiceren en socializen.

Coöp modus met een hoog octaangehalte

De Call of Duty - WWII’s coöperatieve modus biedt een nieuw en origineel verhaal in een opzichzelfstaande game-ervaring. Speel samen met je vrienden in deze spelmodus vol onverwachtse, adrenaline-pompende momenten. 

  • Authentieke single-player campagne met gewaagde, levensechte visuals en de cinematische authenticiteit die alleen Call of Duty kan leveren
  • Beleef een verhaal van onbreekbaar broederschap tussen gewone mannen die vechten voor vrijheid in een wereld die op de rand van tirannie staat
  • Terugkeer naar de originele "Boots-on-the-Ground" multiplayer
  • Coöperatieve Nazi Zombie modus

Ontdek onze Call of Duty Community!

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 172 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Online Multiplayer Competitief
Online Multiplayer Coöp
Lokale Multiplayer Coöp
Lokale Multiplayer Competitief
Genre Shooter
PEGI 18
Spel bevat uitingen van geweld
Spel bevat scheldwoorden en/of beledigend taalgebruik
Publisher: Activision
Ontwikkelaar: Sledgehammer Games
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Gamers4Life

Steun het goede doel
en win fantastische gameprijzen!

Game Trailers