Star Wars - Battlefront II

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Star Wars - Battlefront II

Stort je in rijke en levendige Star Wars-multiplayergevechten uit alle drie de tijdperken: prequel, classic en new trilogy. Pas je helden, starfighters of soldaten aan, elk met unieke vaardigheden die je kunt gebruiken tijdens de strijd. 

Storm met je lightsaber door een continue stroom vijanden op Starkiller Base, daal via het bladerdak van de jungle af boven een verborgen Rebellenbasis op Yavin 4 en gebruik de vuurkracht van AT-ST's. Vlieg met je X-Wing squadron in formatie voor een aanval op een gigantische First Order Star Destroyer in de ruimte. Rijd op tauntauns of bestuur tanks en speeders. Haal Star Destroyers neer ter grootte van complete steden en gebruik de Force om jezelf te bewijzen tegen iconische personages zoals Kylo Ren, Darth Maul en Han Solo. Terwijl dit alles maak je deel uit van een spelervaring die is geïnspireerd door 40 jaar aan tijdloze Star Wars-films.

Jij bepaalt het lot van je eigen Star Wars-held.

Bereid je voor op grootse galactische veldslagen"
- xgn.nl -

Een nieuwe held, een nieuw verhaal

Kruip in de huid van Iden Versio - De commandant van de Inferno Squad, een superieure speciale eenheid van het Keizerrijk die in het veld even dodelijk is als in de ruimte - in een spannende nieuw singleplayer-verhaal over een tijdsverloop van dertig jaar, die een brug slaat tussen de gebeurtenissen in de films Star Wars - Return of the Jedi en Star Wars - The Force Awakens.

Het ultieme Star Wars-strijdtoneel

Een Star Wars-multiplayeruniversum met ongeëvenaarde variatie, waarin maximaal 40 spelers vechten als iconische helden, authentieke soldaten (die per tijdperk verschillen) en met een enorm assortiment land- en luchtvoertuigen.

Ruimtegevechten op galactische schaal

Ruimtegevechten zijn voor Star Wars - Battlefront II helemaal opnieuw ontworpen met unieke wapens en aanpassingsmogelijkheden. Sluit je aan bij je squadron, zigzag door asteroïdevelden, vlieg door Imperial Dock Yards en schakel enorme moederschepen uit in luchtgevechten met maximaal 24 spelers en 40 AI-schepen. 

Samen beter

Speel samen met een vriend via offline split-screen voor twee spelers. Verdien beloningen, pas je soldaten en helden aan, en neem je upgrades vervolgens mee naar het online multiplayer-strijdtoneel. (split-screen coöp alleen beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One)

Volledig aanpasbaar

Pas elke held, eenheid en starfighter met unieke vaardigheden, zodat je een antwoord hebt op elke tegenstander die je aan het oorlogsfront tegenkomt.

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 86 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Online Multiplayer Competitief
Lokale Multiplayer Coöp
Online Multiplayer Coöp
Genre Shooter
PEGI 16
Spel bevat uitingen van geweld
Publisher: Electronic Arts
Ontwikkelaar: DICE
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers