Destiny 2

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Probeer nu de gratis proefversie, te downloaden voor PlayStation 4, Xbox One of via Blizzard Battle.net voor PC.

 • Toegang tot de eerste verhaalmissies en avonturen
 • Speel solo of samen met je vrienden en andere spelers
 • Neem het op tegen andere spelers in multiplayer met volledige toegang tot de Quickplay-playlist
 • Alle voortgang in de gratis demo kun je meenemen bij aankoop van de volledige game

Destiny 2

Destiny 2 is een first-person actiespel en de evolutie van zijn bekroonde voorganger met een boeiend en indrukwekkend nieuw verhaal en een nieuw begin voor alle nieuwe, terugkerende, casual en hardcore spelers. Ga op een episch avontuur door het zonnestelsel in het langverwachte vervolg op de epische RPG shooter, Destiny, en ontdek een nieuw arsenaal aan wapens en verwoestende nieuwe krachten!

De laatste veilige stad van de mensheid is veroverd na een overweldigende invasie, geleid door Lord Ghaul, de imposante commandant van het brutale Red Legion. Hij heeft de Guardians hun krachten ontnomen en de overlevenden zijn gedwongen om de stad te ontvluchten. Om Ghaul en zijn Red Legion te verslaan moet je het zonnestelsel doorkruisen en de verspreide helden weer bijeenbrengen en samen de strijd aangaan om ons thuis terug te winnen.

Vier nieuwe, fantastische werelden om te ontdekken

 • European Dead Zone - De grootste omgeving tot nog toe in de Destiny reeks bevat een weelderig bos, een verlaten stad, een grotstelsel onder het oppervlak en een militaire basis van het Red Legion om te verkennen.
 • Titan - Eén van de manen van Saturnus waar Commandant Zavala zich probeert te hergroeperen na de aanvan van Ghaul. Er is geen land op Titan. In plaats daarvan verken je een reeks mijnplatformen uit de Golden Age, omringd door een enorme oceaan.
 • Nessus - een vreemde en onstabiele planetoïde die volledig door de Vex is getransformeerd, waar Cayde-6 de held tracht uit te hangen in een prachtig landschap van loodrechte muren, weelderige canyons en angstaanjagende Vex grotten.
 • Io - Een maan van Jupiter, waar Ikora Rey naar toe getrokken is, op zoek naar antwoorden. Io is de laatste gekende planeet die de Traveller bezocht tijdens de Golden Age en een bijna heilige plaats voor Warlocks, maar wordt nu bezet door onze vijanden.

Verken de nieuwe omgevingen

 • Gloednieuwe Director - Het menu dat je help in je zoektocht naar Adventures, Lost Sectors, nieuwe Public Events en meer is vernieuwd. Kies een landingszone, verken je omgeving en spring naadloos in andere activiteiten zonder naar Orbit te gaan.
 • Adventures - Kortere missies met op zichzelf staande verhalen, waarin je meer kan leren over het Destiny 2-universum en de personages die hier wonen.
 • Lost Sectors - Verspreide over de speelgebieden liggen speciale 'dungeons' die je kan ontdekken met unieke baasvijanden die lootkisten verdedigen.
 • Public Events - Unieke, optionele, dynamische evenementen met maximaal negen andere spelers waar je meteen mee in kan springen terwijl je de wereld solo verkent.

Actie, avontuur en gameplayactiviteiten voor alle soorten spelers

 • Story Mode - Speel alleen of met vrienden door de Story Campaign en beleef het cinamatische verhaal van Destiny 2, waarbij je ook kan participeren in Adventures, Patrols, Lost Sectors, Quests en Public Events.
 • Coöperatieve uitdagingen - Speel samen met vrienden door coöperatieve uitdagingen, zoals Strikes - missies voor een team van drie spelers - en de Raid - een uitdagende missie voor zes spelers met uitdagende boss fights en unieke beloningen.
 • The Crucible - Neem het op tegen andere spelers in de Crucible in vier-tegen-vier matches in nieuwe modi en op nieuwe maps. Countdown is een nieuwe competitieve modus waarin spelers verdeeld worden in een Offense en een Defence team. Het doel is om een bom in de basis van je tegenstanders te plaatsen en te verdedigen het tot deze ontploft. Elke ronde is één punt waard en het eerste team met zes punten wint. Om een teamgenoot te reviven, dien je een revive token te gebruiken. Samenwerken als een team is een must in deze modus.

Nieuwe features

 • Clan Creation Feature - Clans zijn nu volledig geïntegreerd in Destiny 2 met officiële banners, de mogelijkheid om anderen uit te nodigen en een clan levelsysteem waarmee elk lid kan bijdragen aan de vooruitgang van de clan.
 • Guided Games - Guided Games is een nieuwe functie binnen Destiny 2 die solo spelers en clancommunities samenbrengt om de meest uitdagende activiteiten van Destiny 2 te spelen, waaronder Raids, Trials and Nightfall Strikes. Je kan dus binnen het spel zelf op zoek gaan naar andere Guardians om je Fireteam aan te vullen.

 

Ontmoet andere Guardians in onze Destiny Community!

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 172 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Online Multiplayer Coöp
Online Multiplayer Competitief
Genre Shooter
Genre RPG
PEGI 16
Spel bevat uitingen van geweld
online game
Publisher: Activision
Ontwikkelaar: Bungie
Gesproken taal: Engels
Geschreven taal: Engels

Screenshots

Game Trailers