Void Bastards

Void Bastards is een revolutionaire nieuwe strategie-shooter die zowel je verstand op de proef zal stellen als je schietvaardigheid zal testen. Kun jij de prettig gestoorde gevangenen van de Void Ark door de vervallen ruimteschepen leiden?

Vergeet alles wat je weet over first-person shooters: Void Bastards vraagt je om de leiding te nemen, niet alleen je geweer te richten en te schieten. Jouw taak is om de rag-tag Void Bastards uit de Sargasso-nevel te leiden. Jij neemt de beslissingen: waar te gaan, wat te doen en tegen wie te vechten. En dan moet je die strategie uitvoeren in het aangezicht van vreemde en vreselijke vijanden.

Aan boord van vervallen ruimteschepen plan je je missie, let je op de indeling van het schip, welke gevaren en vijanden je kunt tegenkomen en welke terminals en andere scheepssystemen je in je voordeel kunt gebruiken ...

Beweeg voorzichtig door de gevaarlijke schepen, zoek naar voorraden en manipuleer controlesystemen. Reageer op wat je vindt - neem je een omweg naar de generator om het stroom weer op gang te krijgen of vecht je je een weg naar de beveiligingsmodule om de verdediging van het schip uit te schakelen? Kies zorgvuldig wanneer je vecht, wanneer je rent en wanneer je gewoon een klootzak wilt zijn.

Gebruik je zuurverdiende voorraden om gereedschappen en wapens te improviseren, van de afleidende robo-kat tot de vreselijk onstabiele clusterflak.

Navigeer je kleine ontsnappingscapsule door de enorme nevel. Vlucht voor void walvissen en piraten en vermijd beleefd de hongerige kluizenaars. Al die tijd moet je blijven zoeken naar voedsel, brandstof en andere bronnen die je in leven houden.

Void Bastards biedt een 12-15 uur durende campagne die je kunt voltooien met een eindeloze voorraad gevangenen, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Als er een sterft, stapt een ander naar voren om de strijd voort te zetten. Maak je echter geen zorgen, want alle vorderingen bij het craften worden van de een naar de ander bewaard.

Platform:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 18/9/2020
EAN 5060146469791
Aantal spelers Singleplayer
Genre Shooter, Strategy
PEGI leeftijd 16
Publisher Humble Bundle
Ontwikkelaar Blue Manchu
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers