Burnout Paradise Remastered

Burnout, waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht, racet voor het eerst naar de Nintendo Switch.

Maak van actie je tweede natuur terwijl je heerst over de open straten van Paradise City in Burnout Paradise Remastered. Stel je rijtechniek en uithoudingsvermogen op de proef terwijl je de grenzen van snelheid verlegt. Raas door hectische straten in de binnenstad en over wilde bergwegen. Beuk door het verkeer, sloop je tegenstanders en gebruik de open stad om sluiproutes te vinden. Laat je vrienden in het stof bijten en bepaal je route naar de overwinning; of crash met spectaculaire en allesverwoestende effecten.

Inclusief 8 pakketten met extra content, meer dan 130 voertuigen, nieuwe gebieden die je kunt verkennen, zoals Big Surf Island, en honderden online uitdagingen: geniet van spectaculaire stunts en ongecontroleerde verwoesting in een van de grootste arcaderacers. Volledig geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch in 60 FPS, inclusief simpele kaartbediening voor eenvoudige navigatie. Burnout Paradise Remastered is de ultieme racebaan om alleen of met vrienden te spelen.

De ultieme racebaan

Gooi de handleiding van je auto uit het raam en baan je een weg naar de overwinning, terwijl je een spoor van snelheid en verwoesting achterlaat op straat. Lanceer je wagen en baan je draaiend en beukend een weg door het verkeer. Laat een heel duur spoor van wrakstukken achter in je achteruitkijkspiegel. Race hard en crash harder, sloop je vrienden online of bundel je krachten in honderden online uitdagingen.

De ultieme Burnout Paradise ervaring

Burnout Paradise Remastered bevat de volledige originele game en 8 DLC-pakketten, inclusief Big Surf Island, Burnout Bikes en het Cops and Robbers-pakket. Met nieuwe locaties, uitdagingen en meer dan 130 voertuigen die je kunt verkennen, variërend van hot rods tot vintage klassiekers, ben je klaar om te racen en klaar om te slopen!

Plankgas met de graphics

Geniet van bloedstollende races en cinematische crashes in glorieuze 60 FPS. Burnout Paradise Remastered, dat volledig is geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch, bevat textures in hoge resolutie en diverse technische verbeteringen voor een beter grafisch realisme en meer speelgemak.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 19/6/2020
EAN 5030945124009
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Competitief
Genre Race
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld
Publisher Electronic Arts
Ontwikkelaar Criterion
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers