BioShock - The Collection

Let op: Dit spel bevat een cartridge van 16 GB. Deze bevat de openingsacts van BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered en BioShock Infinite: The Complete Edition. Latere game-inhoud en add-ons moeten worden gedownload.

Keer terug naar Rapture en Columbia en beleef de bekroonde BioShock-reeks op een compleet nieuwe manier. In BioShock: The Collection maak je opnieuw onvergetelijke reizen door de wereld van BioShock, nu prachtig geremasterd in een hoge resolutie. BioShock: The Collection bevat alle singleplayercontent van BioShock, BioShock 2 en BioShock Infinite, alle singleplayeruitbreidingen en het pack Columbia’s Finest.

De BioShock Collection bevat:

 • BioShock Remastered
  • BioShock game
  • Museum of Orphaned Concepts
  • Challenge Rooms
 • BioShock 2 Remastered
  • BioShock 2 game
  • Protector Trials
  • Minerva’s Den
 • BioShock Infinite: The Complete Edition
  • BioShock Infinite game
  • Clash in the Clouds
  • Burial at Sea: Episode 1 en 2
  • Columbia’s Finest Pack

BioShock Remastered

BioShock is anders dan de shooters die je gewend bent. Hij barst van de wapens en strategieën die je nergens anders ziet. Er staat een uitgebreid arsenaal tot je beschikking, van eenvoudige revolvers tot granaatwerpers en chemische wapens. Maar je kunt ook je DNA aanpassen om een nog dodelijker wapen te maken: jijzelf. Spuit jezelf in met plasmids om bovenmenselijke krachten te krijgen: zet water onder stroom om meerdere vijanden tegelijk te elektrocuteren of bevries ze om ze vervolgens met je moersleutel aan diggelen te slaan.

Inclusief Museum of Orphaned Concepts & Challenge Rooms

BioShock 2 Remastered

Tien jaar na de gebeurtenissen in de oorspronkelijke BioShock echoën de zonden uit het verleden opnieuw door de gangen van Rapture. Langs de Atlantische kust jaagt een monster op kleine meisjes, die hij meeneemt naar Rapture, de stad diep in de zee. Je stapt in de laarzen van de bekendste inwoner van Rapture, de Big Daddy, en gaat op reis door de verdorven, maar prachtige, gevallen stad. Wees de onzichtbare vijand de baas, ga op zoek naar antwoorden en doe alles om te overleven.

Minerva’s Den

Minerva's Den bevat een gloednieuw, op zichzelf staand BioShock-verhaal, waarin je kennismaakt met een onbekende kant van Rapture. Ga op zoek naar de middelen waarmee je nieuwe doelen en ruimtes kunt ontgrendelen. Jij bepaalt de volgorde waarin je dat doet. Naarmate je sterker wordt, kom je oog in oog te staan met steeds meer vijanden uit Rapture. Om elke hoek wacht een nieuwe uitdaging.

Protector Trials

Je wordt opgeroepen: Tenenbaum is wanhopig en wil dat je zo veel mogelijk ADAM steelt om te voorkomen dat Sofia Lamb haar geschifte plan kan uitvoeren. Doe mee aan de Protector Trials: chaotische gevechtsuitdagingen waarin je moet laten zien dat je de wapens en plasmids tot in de puntjes beheerst. Het doel van de Trials is eenvoudig: breng je Little Sister naar een lijk met veel ADAM en bescherm haar terwijl ze de kostbare ADAM oogst.

BioShock Infinite: The Complete Edition

Breng het meisje naar ons, dan ben je van je schuld af. Het is het jaar 1912. Booker DeWitt heeft geldproblemen en hij heeft maar één kans om ervanaf te komen: Elizabeth redden, het mysterieuze meisje dat van kinds af aan gevangenzit in de vliegende stad Columbia. Het op elkaar aangewezen duo moet met steeds meer wapens en vaardigheden afrekenen met de gevaren van de stad, terwijl ze onderweg vele duistere geheimen ontdekken.

Clash in the Clouds

Combineer vigors, uitrusting, tears en sky-lines op manieren die je niet voor mogelijk houdt om tegen alle verwachtingen in te overleven. In dit pack met 60 uitdagingen op vier gloednieuwe maps ligt de nadruk op gevechten. Speel Blue Ribbon Challenges uit en ontgrendel conceptvormgeving, voxophones, kinetoscopes en meer in The Columbian Archeological Society.

Burial at Sea - Episode One

Keer terug naar Rapture in een verhaal waarin Booker met Elizabeth de onderwaterstad bezoekt vlak voordat de hel losbarst. Burial at Sea - Episode One toont Rapture in een nieuw licht: een prachtig juweel op de bodem van de oceaan, bijna volledig opnieuw gemaakt met de engine van BioShock Infinite. Burial at Sea - Episode Two Bekijk de wereld door de ogen van Elizabeth in het laatste hoofdstuk van Burial at Sea. Dit avontuur begint meteen na het einde van Burial at Sea – Episode One en ditmaal reis je als Elizabeth door Rapture, op zoek naar de Little Sister die ze heeft achtergelaten.

Columbia’s Finest Pack

Dit pack is een combinatie van het Industrial Revolution Pack en het Upgrade Pack, die oorspronkelijk deel uitmaakten van de Premium en Ultimate Songbird Editions van BioShock Infinite. Daarnaast geeft deze download je toegang tot twee wapenupgrades: Comstock’s China Broom Shotgun en Comstock’s Eagle Eye Sniper Rifle.

Platform:

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 29/5/2020
EAN 5026555067997
Aantal spelers Singleplayer
Genre Shooter, Adventure
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Take 2
Ontwikkelaar Virtuos
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers