Saint's Row IV: Re-Elected

Jij bent de president van de Verenigde Staten van Amerika. Jouw opdracht: alle inwoners van de aarde te redden.

De baas van de Saints is tot president van de Verenigde Staten van Amerika verkozen, maar voor de Saints is dit nog maar het begin.

Na een catastrofale buitenaardse invasie onder leiding van de beruchte overheerser Zinyak, werden de Saints vervoerd naar het hart van een bizarre Steelport-simulatie. Vechtend aan de zijde van oude en nieuwe kameraden en uitgerust met gekke wapens en superkrachten, moeten onze helden strijden om de mensheid uit de mentale greep van Papy Zinyak te redden.

De Saints zijn vastberaden. Het is aan jou om de planeet te redden van Zinyak en zijn buitenaardse rijk, allemaal in het meest geweldige open-wereldspel aller tijden; voor het eerst beschikbaar op Nintendo Switch.

 • The American Dream - Speel als president van de Verenigde Staten in een wild verhaal dat landen, tijd en ruimte overstijgt. Het is aan jou om de wereld te bevrijden, nu voor het eerst op Nintendo Switch.
 • Super Hero-in-Chief - Spring over gebouwen. Dood mensen met je geest. Ren door tanks. Dit zijn slechts enkele van de beschikbare krachten die je tijdens je zoektocht kunt gebruiken.
 • Buitenaards Speelgoed - Gebruik een indrukwekkende reeks buitenaardse voertuigen en wapens. De Inflato-Ray, de Polarizer, de Disintegrator en nog vele meer zijn allemaal de jouwe om te gebruiken.
 • Aangepaste wapens, aangepaste chaos - je hebt je personage aangepast. Je hebt je kleding aangepast. Nu heb je ook een krachtig systeem voor het aanpassen van je wapens.
 • Dynamic Duo - Naadloze drop-in, drop-out co-op, een Saints Row-standaard, verbeterd. Het enige dat beter is dan één kwaadwillende, superkrachtige president is twee!
 • Volledig herkozen - Saints Row IV Re-Elected bevat een indrukwekkende 25 DLC-packs, waaronder het Dubstep Gun (Remix) Pack, het Presidential Pack, het Commander-In-Chief Pack en twee gevierde episodische verhaaluitbreidingen: 'Enter The Dominatrix' en 'How The Saints Save Christmas'.

Platform:

Used niet beschikbaar

Click & Collect tijdelijk niet mogelijk ivm technisch onderhoud In verband met technische onderhoud is het tijdelijk niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Excuses voor het ongemak.

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 27/3/2020
EAN 4020628748692
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Coöp
Genre Action, Shooter
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Grof taalgebruik, Geweld
Publisher Koch Media
Ontwikkelaar Volition
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers