Overwatch Legendary Edition

LET OP: Geen gamecard inbegrepen. In de verpakking vind je een downloadcode om het spel te installeren via de Nintendo eShop (account vereist). Er is een internetverbinding met de gameservers nodig om Overwatch Legendary Edition voor Nintendo Switch te spelen.

Overwatch: Legendary Edition bevat:

 • Het volledige spel via downloadcode (geen gamecard inbegrepen!)
 • Inwisselbare code voor een 3-maandelijks individueel abonnement van Nintendo Switch Online
 • 5 Legendarische helden-skins
 • 5 Epische helden-skins
 • 5 Originele helden-skins
 • En meer!

Vecht mee voor de toekomst in de wereld van Overwatch® en kies een held uit een reeks soldaten, wetenschappers, avonturiers en andersoortige schepsels. Manipuleer de tijd, tart de zwaartekracht en ontketen duizelingwekkende krachten en wapens. Val je vijanden aan op iconische locaties over de hele wereld in de ultieme teamshooter.

Beleef buitengewone avonturen

Versnel en vertraag de tijd. Zaai vernieling vanuit de lucht in een experimentele wapenrusting met straalmotoren. Besluip je prooi als een schimmige moordenaar die overal en altijd kan opduiken. Ontketen krachten zoals Dragonstrike, Transcendence, Graviton Surge en nog vele anderen. Elke held beschikt over een aantal unieke verwoestende, beslissende vaardigheden.

Speel een held, en niet volgens klassen

Alle helden hebben een unieke kijk op het slagveld en dragen een verleden met zich mee dat hen op die plek heeft gebracht. Je bent een strijder uit een vervlogen tijdperk, die vijanden met zijn rakethamer afstraft voor eer en glorie, een robotmonnik die de kloof tussen mens en machine wil dichten, een genetisch gemanipuleerde gorilla die ook een briljante wetenschapper blijkt te zijn, en nog vele anderen.

Vecht voor de toekomst... samen

Teamwork is noodzakelijk om te overleven als je met vrienden en kameraden de strijd aangaat. Zorgvuldige coördinatie zal het verschil maken tussen overwinning en nederlaag wanneer je team de beschikbare krachten combineert met verwoestende afloop.

Verander van perspectief

Net wanneer je team gedoemd lijkt om ten onder te gaan in een nederlaag, wissel je bliksemsnel van held en verander je het verloop van de strijd. Vergeet echter niet dat je tegenstanders dit ook kunnen doen. Pas nieuwe speltactieken toe wanneer beide teams een andere strategie kiezen en wissel van held om de overhand te krijgen.

De wereld is je slagveld

Bescherm de geheimen van de mysterieuze Tempel van Anubis in Egypte, begeleid een EMP-apparaat door King's Row in Londen en voer strijd op vele andere locaties. Elke kaart heeft zijn eigen specifieke sfeer met een unieke gameplay en teamdoelstellingen.

"Eis je plek op in Overwatch... De wereld heeft helden nodig."

Platform:

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 15/10/2019
EAN 5030917288012
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief
Genre Shooter
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Activision
Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers