Collection of Mana

Speel de Mana klassiekers nu op de Nintendo Switch met deze collectie. Beleef 3 fantastische avonturen met: Final Fantasy Adventure, Secret of Mana en Trials of Mana! 

Final Fantasy Adventure

Gevangen in het Glaive Castle, vecht onze held elke dag voor zijn leven tegen angstaanjagende monsters. Zijn mede-gladiatoren worden genadeloos verslagen, verzet hij zich en gaat op zoek naar een uitweg. Hij ontvlucht de arena door de monsterpoort naar een nabijgelegen klif, uitkijkend over een waterval dicht bij het kasteel. Daar kan hij een clandestiene ontmoeting tussen Julius en de Heer van het Duister afluisteren. Hij wordt ontekt en in het kolkende water onderaan de klif geworpen, waar hij zijn bewustzijn verliest. Hij ontwaakt en dwaalt door onbekend land totdat hij de heldin van het verhaal tegenkomt en haar redt van een monsterlijke aanval. Ze is op zoek naar een man genaamd Bogard, en hij besluit mee te gaan op haar reis. Weinig weet hij dat zijn beslissing hem heeft meegetrokken in de machtige en meedogenloze stromen van het lot!

Secret of Mana

Lang geleden… Was de beschaving sterk gegroeid dankzij de kracht van Mana. Na verloop van tijd werd Mana gebruikt om het ultieme wapen te maken: het Mana-fort. Dit maakte de goden kwaad, en ze stuurden hun beesten om het fort te vernietigen... Een gewelddadige oorlog tussen de beesten en het fort stortte de wereld in chaos, en Mana leek te verdwijnen. Voordat alles verloren ging, versloeg een held met een zwaard van de Mana het Fort. Hoewel beschaving was vernietigd, was de wereld terug vredig. Maar de tijd stroomt als een rivier en de geschiedenis herhaalt zich...

Trials of Mana

In de eeuwen dat de wereld nog gehuld was in duisternis, pakte de godin van Mana het zwaard van Mana en versloeg de Acht Benevodons. Ze velde de avatars van cataclysme die alle landen op de rand van de ondergang had gebracht. Daarna verzegelde ze de gevallen beesten in de Mana-stenen. Na verloop van tijd klaarde de duisternis op en ontstond de wereld. De godin van Mana veranderde zichzelf in een machtige boom en viel in slaap. Veel tijd vertstreek... Echter, de vuren van oorlog begonnen opnieuw te woeden, sommigen proberen de Benevodons uit hun stenen gevangenissen te bevrijden in de hoop de macht te verkrijgen om zelfs de goden te verduisteren en de wereld voor hun eigen te nemen. Zo wordt een gordijn getrokken op het fragiele tijdperk van vrede. De kracht van Mana neemt snel af van het land en de Mana Tree begint te verdorren.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 27/8/2019
EAN 5021290085381
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, RPG
PEGI leeftijd 7
Publisher Square Enix
Ontwikkelaar Square Enix
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers