XIII (Remake)

Een remake van de in 2003 verschenen cultklassieker XIII is in de maak! De game is gebaseerd op de gelijknamige stripserie en bestaat uit een ongeëvenaarde mix van verhaal, avontuur, solide gameplay en een unieke cel-shading stijl.

In XIII speel je als ’Thirteen’, een getalenteerde soldaat die zijn geheugen verloor en ervan wordt beschuldigd dat hij de President van de Verenigde Staten heeft vermoord. Dertien ontwaakt gewond en zonder enig idee van wat er is gebeurd op Brighton Beach. De enige aanwijzingen die hij heeft zijn een kleine sleutel en een mysterieuze tatoeage naast zijn sleutelbeen: “XIII”. Aan de speler de taak om met een groot wapenarsenaal te zoeken naar antwoorden in een solocampagne bestaande uit 34 levels.

Het ontwikkelteam werkt hard aan de remake van deze klassieker. Onder andere de graphics, geluid en animaties worden gemoderniseerd, terwijl het trouw blijft aan de ongelooflijke look en feel van de oorspronkelijke XIII. De gameplaymechanica worden herwerkt om de ervaring te moderniseren op een manier die de oorspronkelijke geest van het spel omvat. Fans van het originele spel kunnen een van hun favorieten herontdekken, terwijl nieuwe spelers een echt iconisch meesterwerk in een nieuw licht ontdekken.

Platform:

Nog niet verschenen - reserveer nu en ontvang 500 extra coins!

Releasedatum: 2020

Op release thuisbezorgd.

Op release af te halen.
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 2020
EAN
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Competitief
Genre Action, Shooter
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Mindscape
Ontwikkelaar Microïds
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers