God Eater 3

In een wereld die verwoest wordt door krachtige beesten, genaamd Aragami, zijn God Eaters de laatste hoop van de mensheid met hun geweldige God Arc-wapens om de monsters te verslaan. Binnenkort kun je het overal en altijd opnemen tegen deze enorme beesten op de Nintendo Switch!

In GOD EATER 3 maak je je eigen personage en pas je je vecthstijl aan dankzij een grote selectie van God Arc-wapens en technieken. Degene die moedig genoeg zijn om te vechten tegen de Aragami kunnen samenwerken met computergestuurde bondgenoten of online met een groep van acht spelers. Spelers kunnen ook lokaal met drie vrienden de strijd aangaan door middel van vier gekoppelde Nintendo Switch-consoles.

Planeet aarde is niet meer dezelfde. Miserie en ellende worden veroorzaakt door de verschrikkelijke Aragami. Deze wezens kunnen enkel worden verslagen met de God Arcs, biomechanische hybride wapens ontwikkeld door een bedrijf genaamd Fenrir. De God Eaters - mensen die over de nieuwe versies van de God Arc-wapens beschikken – zijn de enige hoop.

Adaptive God Eaters

Nog voor de gebeurtenissen in God Eater 3 werden veel regio’s onbewoonbaar gemaakt en schuilden overlevenden ondergronds. In de Ashlands zijn er nieuwe Ash Aragami zoals Anubis en Ra die voor de ultieme uitdaging zorgen voor God Eaters. De Aragami zijn echter niet de enige die zijn veranderd; God Eater 3 introduceert Adaptive God Eaters (AGE), die verschillen ten opzichte van de God Eaters uit het verleden. De AGE staan dichter bij de Aragami waardoor ze nog sterker zijn en meer resistent zijn voor de Ashlands.

Een van de AGE is Hugo Pennywort, een God Eater uit Pennywort. De protagonist en Hugo groeiden samen op en werden op jonge leeftijd Adaptive God Eaters. Hugo is een man van actie en een echte leider, maar voor de speler is hij meer een broer.

Biting Edge

God Eater 3 introduceert nieuwe God Arcs: de Biting Edge kan gebruikt worden voor snelle aanvallen gebruikmakende van twee zwaarden en er is de Ray Gun voor sterke aanvallen vanop afstand. Naast deze nieuwe God Arcs zijn er ook nieuwe manieren om te vechten die de speler zijn krachten sterk zullen verhogen. Het Engage-systeem zal worden geactiveerd wanneer personages dicht bij elkaar staan, terwijl de Accel Trigger een passieve bekwaamheid is die vereisten kent als het uitvoeren van een perfect guard.

 • De eerste God Eater die ontwikkeld werd voor de huidige generatie consoles.
 • Gloednieuwe Aragami's om te bevechten met krachtige nieuwe wapens en een dynamisch partnersysteem.
 • Accel Trigger - Een nieuwe manier om krachtige effecten op te roepen. Voldoe je aan bepaalde condities om dan kan je unieke Accel Triggers vrijspelen. De Guardian Accel Trigger activeert wanneer je een succesvolle block uitvoert. Afhankelijk van het aantal condities waaraan de Trigger moet voldoen wordt het effect sterker en sterker.
 • Engage - Verbind jezelf aan je bondgenoten om speciale effecten te delen. Als je dicht bij je bondgenoten vecht, vul je langzaam de Engage meter waarmee je ook de Accel Triggers kan delen met je partners.
 • Biting Edge - Een nieuwe categorie van zwaarden die de mogelijkheid geeft om te wisselen tussen dual wielding en mow down blade vormen. In mow down vorm recupereer je geen stamina maar heb je grote, verwoestende aanvallen.
 • Raygun - Deze nieuwe categorie wapens stijgt in sterkte hoe langer je aanhoudelijk schiet. De grootte van de laser blijft groeien zolang je schiet of tot je Oracle Points op zijn. Als je stopt met schieten keert de grootte van de laser terug naar zijn gewone grootte.

Platform:

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 12/7/2019
EAN 3391892004472
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Coöp
Genre Action, RPG
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Bandai Namco Entertainment
Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
Gesproken taal Japans, Engels
Geschreven taal Engels, Frans

Game Trailers