KILL la KILL IF

KILL la KILL IF heeft de looks en feel van de originele anime serie maar is nu overgoten met een 3D cell-look. Speel je favoriete scenes van de originele serie met nog betere visuals en cinematics, en een nieuw alternatief verhaal. Raas over de spannende wereld van KILL la KILL. Onder het wakende oog van Studio TRIGGER ligt elke scene, gevecht en duel van de originele anime nu in jouw handen. Gebruik je favoriete personage om je met gemak een weg te banen door het 3D slagveld en verpulver iedereen die in je weg staat met verwoestende combo's.

KILL la KILL is een anime gemaakt door Studio TRIGGER in samenwerking met de bedenkers van Gurren Lagann, Hiroyuki Imaishi en Kazuki Nakashima. Als gevolg van de zoektocht naar de waarheid achter de dood van haar vader gaat Ryoko Matoi - "The wielder of the Scissor Blade"- naar de Honnouji Academie. Op zoek naar de 2e helft van haar zwaard. In deze academie bestaat er een speciaal uniform, het "Goku Uniform", die speciale krachten geeft aan de drager. De hoofdleerling, Satsuki Kiryuin, heeft complete autoriteit over de volledige academie met haar krachten. Satsuki en Ryuko ontmoetten elkaar en hier ontstaat de saga die ravage aanrichtte in de academie en daarbuiten.

In deze game speel jij met Satsuki Kiryuin. Je volgt het originele verhaal nu vanuit haar standpunt en je zal vechten tegen verschillende personages. In KILL la KILL IF zal Ryuko, de protagonist van de anime, je rivaal zijn. Dit alternatief "IF" verhaal vertrekt vanuit de 8e aflevering van de originele serie.

"Verpulver iedereen die in je weg staat met verwoestende combo's"

Platform:

  • Uniek spaarsysteem +207 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering voor €1,98
  • Uniek spaarsysteem +207 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 27/7/2019
EAN 5060201659938
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Competitief
Genre Fighting, Action
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Seks
Publisher Arc System Works
Ontwikkelaar APLUS
Gesproken taal Engels, Japans
Geschreven taal: Engels, Frans

Game Trailers