Unravel Two

Als je de banden met het verleden verbreekt, worden er nieuwe gevormd. In Unravel Two maak je je eigen Yarny en bouw je relaties op met andere Yarny's in lokale co-op of als solo speler.

Je begint je avontuur in een koud en imponerend land, maar ziet vanzelf je omgeving opbloeien dankzij nieuw leven terwijl je je avontuur vervolgt. Duik in een boeiend verhaal gevuld met energie, uitbundigheid, inspiratie - en zelfs monsters. Benader iedere uitdaging met positiviteit en onverschrokkenheid om de wereld om je heen te doen ontwaken en ontdek onbreekbare bonden tussen vrienden.

Twee Yarny's - altijd! 

Vorm een band met vrienden en andere spelers in een naadloze lokale coöperatieve stand. Ondersteun elkaar terwijl je lastige puzzels oplost en vloeiend door de betoverende werelden begeeft. Of maak als single player twee Yarny's en ontgrendel speciale vaardigheden op je avontuur.

Een wonderlijke wereld

Verken prachtige natuurlandschappen geïnspireerd door echte Scandinavische locaties en complexe stedelijke omgevingen vanuit het perspectief van de kleine Yarny. Zie hoe de wereld om je heen opbloeit en evolueert en er nieuwe uitdagingen en verkenbare ruimtes toegankelijk worden tijdens je reis.

Speelse probleemoplossingen

Ontdek een grote variatie aan spelmechanieken. Spring, glijdt, zwaai en ren sneller dan ooit om de vonk te achtervolgen die jou aan anderen verbindt terwijl je reist door een wereld vol uitdaging en avontuur.

Oprechte verhaalvertelling

Betreed een wereld waar unieke emoties zich manifesteren in vriendelijke personages, voldoening gevende relaties en zelfs intimiderende monsters. Hoe gebruik jij hoop en liefde om twijfel en angst te overwinnen? Verbind met een boeiend en dramatisch verhaal dat de kracht van positiviteit demonstreert.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 22/3/2019
EAN 5030931123474
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Coöp
Genre Platform, Puzzle
PEGI leeftijd 7
Publisher Electronic Arts
Ontwikkelaar Coldwood
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers