Valkyria Chronicles 4 Launch Edition

De Valkyria Chronicles 4 Launch Edition komt met een knappe Ragnarok sticker.

De geliefde Valkyria Chronicles-serie keert terug naar zijn roots met Valkyria Chronicles 4 op PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One, met een vertrouwd, maar verfijnd, tactisch RPG-vechtsysteem, een levendige en schilderachtige artstyle en een meeslepend verhaal vol indrukwekkende triomfen, hartverscheurende verliezen en onverwachte hoop.

Het is het jaar 1935 EC ...

Het continent Europa wordt overspoeld door de vlammen van de tweede Europan War tussen de Atlantic Federation en de Autocratic Eastern Imperial Alliance. Hoewel de Federation zich dapper verweert tegen de imperialistische troepen, lijkt de niet-aflatende militaire machine van de Alliance niet te stoppen. Terwijl de overwinning wegglijdt, voert Federation Operation Northern Cross uit: een laatste poging om de keizerlijke hoofdstad te veroveren en de oorlog te beëindigen.

Commandant Claude Wallace en zijn loyale jeugdvrienden in team E worden uitgestuurd om mee te vechten in deze wanhopige operatie, waarin ze het zullen moeten opnemen tegen de ijskoude elementen, de keizerlijke troepen en de angstaanjagende Valkyria... en waarin ze een wereldschokkend geheim zullen ontrafelen.

Een coming-of-age verhaal in een tijd van oorlog

Valkyria Chronicles 4 vindt plaats in hetzelfde tijdperk als de originele Valkyria Chronicles, maar richt zich op een geheel nieuwe cast van hoofdpersonages. Je neemt het bevel over de jonge commandant Claude Wallace, ingenieur en zware wapens specialist Riley Miller, heethoofd Darcsen Raz, de kille sniper Kai Schulen en vele anderen. Samen zullen ze de pijnlijke realiteit van oorlog ervaren - maar zullen de vriendschapsbanden binnen Squad E het bevroren slagveld overleven?

Het vernieuwde "BLiTZ"-gevechtssysteem

Het "BLiTZ" gevechtssysteem, een uniek systeem dat turn-based strategy, RPG en real-time 3rd person shooter elementen combineert, is weer terug. Beleef daarnaast verschillende nieuwe functies, zoals de explosieve nieuwe Grenadier klasse, talrijke offensieve en defensieve slagschipondersteuningsopties en "Last Stand"-acties die een eenheid kan uitvoeren voor zijn dood. Je kan nu ook met meer eenheden vechten op grotere kaarten dan ooit tevoren.

Speel door een interactief schilderij!

De kenmerkende visuele stijl van de serie is terug en opnieuw uitgevonden voor deze generatie. De CANVAS Graphics Engine is geïnspireerd door aquarelcomposities en combineert visuele elementen uit realiteit en verbeelding om een expressieve wereld vol kleurrijke emoties te creëren.

De terugkeer van een legendarische componist

Hitoshi Sakimoto, de originele componist van de Valkyria Chronicles-serie en talloze andere emotionele heldendichten, voorziet Valkyria 4 van een overweldigende orkestrale soundtrack.

Platform:

Editie:

  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 25/9/2018
EAN 5055277032778
Aantal spelers Singleplayer
Genre Strategy, RPG
PEGI inhoud Geweld
Publisher Sega
Ontwikkelaar Sega
Geschreven taal Engels

Game Trailers