Opgelet: De singleplayer component staat volledig op de cartridge. Voordat je de multiplayer component kan spelen, is echter een download van 9 GB vereist via een draadloze internetverbinding.

Doom

Je bent hier voor één reden. Het gigantische onderzoekscentrum van de Union Aerospace Corporation op Mars wordt overweldigd door wrede en krachtige demons. Er is maar één persoon die tussen hun wereld staat en de onze. Als de eenzame Doom Marine ben je geactiveerd met maar één doel - ze allemaal te doden!

Doom, ontwikkeld door id Software, de studio die de first-person shooter genre en creëerde multiplayer Deathmatch pionier, keert terug als een brutaal leuke en uitdagende hedendaagse shooter ervaring. Meedogenloze demonen, onmogelijk destructieve wapens, en snelle, vloeiende bewegingen vormen de basis voor de intense, first-person gevechten - of je nu hordes demonen aan het vernietigen bent in de diepten van de hel in de singleplayer campagne, of het opneemt tegen je vrienden in tal van multiplayer modes.

Een meedogenloze campagne

Deze keer kan je geen dekking zoeken of stoppen om je gezondheid te regenereren, terwijl je het opneemt tegen de razende demonen uit de hel. Combineer een arsenaal van futuristische en iconische wapens, upgrades, bewegingen en een geavanceerd melee-systeem om de demonen op creatieve en gewelddadige manieren uit elkaar te rijten.

Terugkeer van id Multiplayer

Domineer je tegenstanders in Dooms kenmerkende, snelle arenagevechten. Zowel in de klassieke als de volledig nieuwe game modes, kan je je vijanden vernietigen met je persoonlijke mix van vaardigheden, krachtige wapens, verticale bewegingen en unieke power-ups die je zelfs als een demon laten spelen.

  • Intense singleplayer - razendsnel, vernietigende wapens & upgrades & meedogeloze demonen
  • Supersnelle multiplayer - arenagevechten, aanpasbare pesonages, unieke spelmodi & speelbare demonen
  • Doom voor Nintendo Switch bevat eveneens alle eerder gereleaste multiplayer DLC en de Arcade Mode

Om dit spel te spelen op Nintendo Switch is een MicroSD kaart vereist! Voordat je de software kunt gebruiken, is er een download van 14 GB vereist via een draadloze internetverbinding. 

 

 

Platform:

Nu besteld, dinsdag in huis

Click & Collect tijdelijk niet mogelijk ivm technisch onderhoud In verband met technische onderhoud is het tijdelijk niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Excuses voor het ongemak.

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 10/11/2017
EAN 45496421298
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief
Genre Shooter
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Bethesda
Ontwikkelaar id Software
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels