Xenoblade 2

Verken een eindeloze oceaan van wolken, waar de laatste restanten menselijke beschaving voortbestaan op de rug van kolossale wezens die Titans worden genoemd.

Xenoblade Chronicles 2 is het vervolg op de originele, hooggeprezen RPG die in 2011 voor de Wii verscheen. Dit vervolg biedt toegang tot nieuwe personages en werelden, met een uitgebreid vechtsysteem dat voor fans van de eerste game nog steeds vertrouwd zal aanvoelen. In Xenoblade Chronicles 2 krijg je te maken met Blades, kunstmatige levensvormen die een band aangaan met Drivers zodat deze tijdens gevechten hun wapens en krachten kunnen gebruiken. Ervaar het verhaal van Rex en zijn nieuwe vriendin Pyra, een Blade die Rex toegang geeft tot een immense kracht. Samen gaan Rex en Pyra op zoek naar Elysium, het ultieme paradijs voor de gehele mensheid.

Blades komen zowel tijdens als buiten de gevechten op verschillende manieren van pas. Tijdens het avonturieren kunnen Blades bijvoorbeeld het aantal verzamelbare items verhogen, nieuwe wegen openen of andere speciale effecten veroorzaken. Wanneer je samen met je Blades vecht, kunnen ze effecten activeren die de Driver beschermen, aanvallen versterken, enzovoort. De eigenschappen verschillen van Blade tot Blade, waardoor het kiezen van een Blade een extra strategische laag toevoegt aan de gevechten.

Blades zijn lang niet de enige soort levensvormen die je tegenkomt tijdens je reis over de ruggen van de machtige Titanen. In de uitgestrekte wereld van Alrest, ontdek je zowel vreedzame als agressieve beesten in allerlei soorten en maten. Ze zwerven over de gigantische vlaktes, in diepe grotten, door bevroren koninkrijken, over verschroeide aarde en zandstranden. Wanneer je erin slaagt bepaalde unieke beesten te verslaan, blijft een grafsteen achter om het wezen te herdenken en je de kans te geven deze gevechten opnieuw te beleven voor extra beloningen.

Tijdens je reizen door de reusachtige wereld van Alrest, kom je blinkende plekken tegen die verzamelpunten worden genoemd. Hier kan je kostbare voorwerpen ophalen of onder de wolken duiken om zeldzame schatten te veroveren. Ook zijn er speciale herkenningspunten waar je je wanneer je maar wil naartoe kan verplaatsen, en diverse levendige steden. Elke Titan heeft zijn eigen unieke layout en sfeer, wat je ook terugziet in de winkelstraten en woonwijken.

  • Verken Titans: reusachtige beesten die verschillende beschavingen herbergen
  • Smeed krachtige vriendschapsbanden met Blades, unieke wezens die Drivers toegang geven tot een immense kracht
  • Beleef een uniek gevechtssysteem dat aansluit op dat van Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles X
  • Download een gratis DLC-pakket om met de originele Japanse stemmen en Engelse ondertitels te spelen

Platform:

Editie:

  • Uniek spaarsysteem +207 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering voor €1,98
  • Uniek spaarsysteem +207 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 1/12/2017
EAN 45496420970
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Nintendo
Ontwikkelaar Monolith Soft
Gesproken taal Engels
Geschreven taal: Engels

Game Trailers