Splatoon 2

In dit vervolg op het succesvolle origineel nemen spelers het opnieuw tegen elkaar op in teams van vier. Splatoon 2 bevat nieuwe levels, kledingstijlen en wapens, zoals de Splat Dualies, die je met twee handen kunt bedienen.

Turf War & Salmon Run

In Grondoorlog (oftewel Turf War) is het doel simpel: zo veel mogelijk terrein veroveren door het te bedekken met de kleur inkt van jouw team. Het team met het grootste territorium wint! Verander in een inktvis om razendsnel door de inkt van je team te zwemmen. Op die manier kun je ook muren beklimmen die onder de inkt zitten, nietsvermoedende tegenstanders in een hinderlaag lokken en tal van andere tactieken uitkienen. In de gloednieuwe Salmon Run stand werk je samen met maximaal drie andere spelers om agressieve Salmonieten te verslaan en kostbare eieren te verzamelen.

Verhaalstand

Callie (van de beroemde Squid Sisters) is verdwenen! Maar geen paniek, spelers kunnen in de verhaalstand zich een weg inkten voorbij diverse creatieve obstakels, monsterlijke eindbazen en onvermoeibare Octarianen. Deze stand voor één speler is ook een mooie manier om de basis van de game te leren en de verschillende wapens te proberen.

Nieuwe wapens

Maak kennis met de nieuwe Dubbelknallers (Splat Dualies) en ontwijk aanvallen met een vliegensvlugge koprol. Oude favorieten zoals de Klodderroller (Splat Roller) en de Bloplader (Splat Charger) zijn vernieuwd. Bovendien kun je jezelf uitleven met gloednieuwe speciale wapens.

Lokale en online multiplayer

Voor het eerst in de serie kun je in de lokale multiplayerstand met elkaar Grondoorlog spelen in de tv-stijl, of buiten de deur in de handheld- of tafelstijl. Organiseer privétoernooien zonder internetverbinding door maximaal tien Nintendo Switch-systemen die in de houder staan met elkaar verbinden via een vast netwerk. Je kan dan met zijn achten samen spelen, terwijl twee anderen als toeschouwer de actie volgen. Daarnaast kan je uiteraard ook opnieuw online spelen.

Voicechat

De game ondersteunt ook voicechat door middel van de nieuwe Nintendo Switch-app voor smartphones en tablets (een gratis gelimiteerde versie van de app is vanaf zomer 2017 verkrijgbaar).

  • Speel op de tv, in de handheldstijl of in de tafelstijl met behulp van de Joy-Con of de Nintendo Switch-Pro-controller (apart verkrijgbaar). 
  • Met de Nintendo Switch-Pro-controller of de Joy-Con kan je zorgvuldig mikken dankzij de bewegingsbesturing.
  • Ontdek gloednieuwe levels, zoals Lekkerbektrack (Humpback Pump Track) en Vinvis Fitness (Musselforge Fitness).
  • Na de release worden er regelmatig updates uitgebracht die nieuwe levels, kleding en wapens toevoegen, net als voor de eerste game.

Platform:

  • Uniek spaarsysteem +207 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering voor €1,98
  • Uniek spaarsysteem +207 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 21/7/2017
EAN 45496420413
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Competitief
Genre Shooter
PEGI leeftijd 7
Publisher Nintendo
Ontwikkelaar Nintendo

Game Trailers