Turbo - Super Stunt Squad

Turbo: Super Stunt Squad is een actiespel op hoog tempo met de stoere personages uit de aankomende film. Elk speelbaar personage heeft zijn eigen typische street style en is uitgerust met vaardigheden en tricks die je hard nodig zult hebben. Verdien respect door iedereen je jumps, drifts, slides, salto's en andere supercoole stunt moves te laten zien! Je skills zullen ook goed van pas komen als je met je zelf aangepaste personage power-ups gaat verdienen, wedstrijden en uitdagingen aangaat en sluiproutes vindt in de dynamische larger-than-life-omgevingen van de wereld van Turbo's.

- Laat krankzinnige stunts zien: Drift, slide, en vlieg door de lucht met Turbo jumps en flips, race bliksemsnel en laat iedereen je adembenemende combo-stunts zien!
- Voer de actie op met Team TURBO als jouw favoriete personage, zoals: Turbo, Smoove Move, Whiplash, Skidmark en Burn.
- Superveel om aan te passen en vrij te spelen: Verbeter en speel vaardigheden vrij die jou zullen helpen om beter te accelereren, hogere snelheden te behalen en meer grip te krijgen op de baan.
- Larger-Than-Life Parcours: Verander de mensenomgeving in een stuntbaan. Doe zieke stunts op alledaagse objecten als taco's, sauspakjes, aanrechten en banden.
- Meerdere missies en doelstellingen: Speel nog meer missies vrij en maak doelstellingen waar, zoals stuntmissies op tijd, het verzamelen van items, het doen van speciale tricks, puntenuitdagingen en nog veel meer!

 

Platform:

Used niet beschikbaar

Used niet beschikbaar

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 11/6/2014
EAN 3391891971010
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action
PEGI leeftijd 3
Publisher Bandai Namco Entertainment