Toy Story 3

Deze zomer maken Woody en Buzz hun comeback in Toy Story 3 - The Videogame. Ga met woody en al zijn vriendjes op pad en volg nauw het verhaal van de aanstaande film die deze zomer in de bioscopen te zien zal zijn. Op Nintendo DS ontdekken kinderen een uniek spel.

Pixar, meester van de CGI

De eerste films dateren ondertussen uit de jaren '90. Toy Story, de filmreeks die Pixar groot heeft gemaakt, krijgt in 2010 een langverwacht vervolg. Sinds de introductie van de CGI-animatiefilm zijn handgetekende tekenfilms een zeldzaamheid geworden. Pixar Animation Studios, de studio verantwoordelijk voor filmparels als Up, Finding Nemo en Toy Story, levert met Toy Story 3 hun 11e langspeelfilm af.  

Vergeten speelgoed

Andy, de jongen uit de eerste films, maakt zich klaar om te studeren aan een universiteit. Zijn speelgoed, waaronder Woody en Buzz, wordt naar de zolder verbannen. Uiteindelijk besluit Andy om Woody mee te nemen op zijn universitair avontuur. Terwijl Woody veilig en wel bij zijn eigenaar is, wordt het resterende speelgoed van Andy, en dus ook de vrienden van Woody en Buzz, per ongeluk als vuilnis buiten gezet. Enkele vuilnismannen nemen het speelgoed mee maar op bijzondere wijze belandt al het speelgoed in een kinderdagverblijf. De speeltjes moeten nu proberen te overleven tussen de zorgeloze peuters die niet delicaat omgaan met Andy's speelgoed. Woody trekt op missie om zijn vrienden en Buzz te redden uit hun nieuwe thuis.

It's Playtime!

In Toy Story - The Videogame kan je al deze avonturen thuis naspelen. Loop, rijd en vlieg door je favoriete scenes van Disney Pixar's Toy Story 3. Probeer te ontsnappen aan de gevaren van de echte wereld en beleef fantastische avonturen: stop een rijdende trein, vecht tegen vijanden in de ruimte, race een berg af in een op hol geslagen wagon, etc...

Speel in de Playtime Mode met al het speelgoed van Andy op speelmatten met verschillende thema's zoals het oude Westen, een prehistorische wereld, een buitenaardse planeet en vele andere. Speel als Woody of Buzz en verdedig je basis tegen een horde leuke en absurde tergenstanders. 

- Volg Woody en al zijn vriendjes in de Story Mode.
- Exclusieve Playtime Mode.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 12/3/2014
EAN 8717418265854
Aantal spelers Singleplayer
Genre Adventure
PEGI leeftijd 3
Publisher Disney