Yo-Kai Watch Blasters Red Cat Corps

Yo-Kai Watch is terug met meer actie dan ooit in Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps en Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad. Maak je keuze uit een van de twee games (apart verkrijgbaar) en duik in een nieuw spookachtig avontuur.

In deze nieuwe game in de Yo-Kai Watch-serie, kunnen spelers hun krachten bundelen met maximaal drie andere spelers – zowel lokaal als online (internetverbinding vereist) - om samen gigantische eindbazen te verslaan met behendigheid en krachtige Soultimate-acties. Terwijl de gevechten in eerdere Yo-Kai Watch-games turn-based waren, laat Yo-Kai Watch Blasters je van realtime-gevechten genieten, waarmee dit de eerste actie-RPG is in de serie. Tijdens de gevechten heb je directe controle over je Yo-kai en moet je strategisch gebruik maken van hun vaardigheden en voorwerpen om enorme eindbazen te verslaan. Tijdens hun avonturen moeten spelers actierijke missies voltooien en kunnen ze meer dan 400 nieuwe en terugkerende Yo-kai ontmoeten, tot vriend maken en bestrijden.

Het trainen van je Yo-kai is van invloed op de kracht van je team tijdens gevechten. Door te trainen kun je voorwerpen en uitrustingen creëren voor je persoonlijke Yo-Kai-team! Door missies te voltooien komen handige en sterkere items beschikbaar.

Elk van de twee versies van de game bevat andere Yo-kai, missies en eindbazen. Door tussen de twee versies te ruilen, kun je alle Yo-kai verzamelen! En als je bovendien de vorige games gespeeld hebt kan je door je game te koppelen met de opgeslagen gegevens van Yo-Kai Watch 2: Skeletspoken, Yo-Kai Watch 2: Gigageesten of Yo-Kai Watch 2: Droomfantomen één van de drie speciale Yo-kai krijgen om mee te strijden.

 • Voor nog meer speelplezier, verschijnt na de lancering van de game een update die nieuwe verhalen, Yo-kai, eindbazen en missies toevoegt.
 • Ga de strijd aan met drie vrienden via online of lokale multiplayer
 • Gebruik verschillende strategieën en Yo-Kai types: Aanvaller, Genezer, Boogschutter of Tank Yo-Kai
 • Vertrek op een avontuur dat meer dan 400 nieuwe en terugkerende Yo-Kai introduceert
 • Vervolledig missies voor nieuwe items en Oni Orbs om nieuwe uitrustingen te maken en je Yo-Kai sterker te maken
 • Ontdek verschillende Yo-Kai, missies en eindbazen afhankelijk van de versie dat je kiest
 • Koppel de vorige games (Yo-Kai Watch 2: Skeletspoken, Yo-Kai Watch 2: Gigageesten of Yo-Kai Watch 2: Droomfantomen) en ontvang één van de drie speciale Yo-Kai: Jibanyan S uit Skeletspoken, Komasan S uit Gigageesten en Komajiro S uit Droomfantomen

"Ga de strijd aan met drie vrienden via online of lokale multiplayer"

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 7/9/2018
EAN 45496477493
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Coöp, Online Multiplayer Coöp
Genre Action, RPG
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld
Publisher Nintendo
Ontwikkelaar LEVEL-5
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels, Nederlands

Game Trailers