Super Mario Maker for Nintendo 3DS

Met Super Mario Maker for Nintendo 3DS kun je altijd en overal Super Mario levels spelen en creëren.

Je kunt in deze game meteen aan de slag met honderd levels die door Nintendo zijn ontworpen. Die levels bevatten ook extra uitdagingen, waarbij je bijvoorbeeld alle munten moet verzamelen of alle vijanden moet verslaan voordat je de vlaggenstok bereikt. Door die extra uitdagingen te voltooien kun je medailles verdienen.

Net als in de Wii U-versie kan je in deze game je eigen Super Mario-levels bouwen. Alle tools en levelelementen uit de Wii U-versie zijn ook beschikbaar in de Nintendo 3DS-versie, met uitzondering van de ?-paddenstoel en de bijbehorende kostuums. De Wii U-versie was erop gericht om een grote, wereldwijde community te creëren, maar met Super Mario Maker for Nintendo 3DS wilt Nintendo dat spelers samenwerken met vrienden in de buurt. In plaats van levels te uploaden op het internet kun je je creaties delen via lokale, draadloze verbindingen en StreetPass.

Lijkt het je moeilijk om zelf levels te maken? Mashiko en Yamamura brengen je de kneepjes van het vak bij in interactieve lessen. Zo maak je binnen de kortste keren de mooiste levels! Levels die nog niet af zijn, kun je ook delen via lokale, draadloze verbindingen, zodat je samen aan levels kunt werken. Zulke levels worden gemarkeerd met een speciaal pictogram, waarmee je kunt laten zien dat jij en je vrienden het samen hebben gemaakt.

Online kan je levels vinden die gemaakt zijn in de Wii U-versie. Je kan niet zoeken op level-ID, maar wel aanbevolen levels spelen. Hoewel je niet ieder level kunt spelen dat in de Wii U-versie is gemaakt, heeft deze game geen gebrek aan geweldige content.

Platform:

Editie:

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 29/6/2018
EAN 45496477356
Aantal spelers Singleplayer
Genre Platform
Publisher Nintendo
Ontwikkelaar Nintendo
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels, Nederlands