Kirby - Battle Royale

Wie kan de zachte maar stoere Kirby stoppen? Kirby zelf misschien? Kirby ontmoet in zichzelf zijn meest geduchte tegenstander ooit!

Kirby Battle Royale is een razendsnelle 3D-game waarin de speler als Kirby de strijd aanbindt met andere Kirby’s. Er zijn 10 verschillende gevechtsstanden en 13 kopieervaardigheden vrij te spelen, en deze zijn allemaal te gebruiken in zowel de online multiplayer en lokale multiplayer, als de verhaalstand voor een enkele speler. De game ondersteunt ook Download Play, zodat vier spelers tegen elkaar kunnen knokken met slechts één exemplaar van het spel. Elk van de tien gevarieerde gevechtsstanden zijn gemaakt voor vier strijders, zowel twee-tegen-twee als iedere Kirby voor zichzelf. Hieronder enkele voorbeelden van het soort gevechten wat spelers kunnen verwachten:

  • Gevechtsarena - In deze hectische gevechten voor vier spelers gaat het er stevig aan toe. Storm op de andere spelers af om ze in mootjes te hakken! Verander je kopieervaardigheden om ze op het verkeerde been te zetten, zodat ze al murw zijn gebeukt voordat ze weten wat ze raakte.
  • Appelgrabbel - Een even chaotische als tactische twee-versus-twee-stand. Elk team moeten racen om appels uit nabije bomen te plukken en door een luik te laten vallen voor punten. Je kunt ze hoog opstapelen om een heleboel punten in een keer te verdienen, maar het wordt uiteraard geen vredig
  • verzamelverzetje - je kunt ook de rol van jager aannemen en tegenstanders aanvallen om hun appels te stelen. Wees op je hoede, want dat soort streken kun je ook van je tegenstanders verwachten – en het gaat pas echt hard tegen hard als een kostbare gouden appel op het slagveld verschijnt.
  • Strijdtoneel - In deze stand weet je nooit wat je te wachten staat, want elke ronde verschijnt een andere uitdaging, zoals het aanvallen van een bepaalde speler, ontwijken van een meteorenregen, of razendsnel oplossen van een rekensom. Reken maar dat je tegenstanders je daarbij van de wijs willen brengen, dus zijn snel denkwerk en nog snellere reflexen vereist om op dit strijdtoneel te winnen!

De prestaties, zoals het vorderen door de klasses van de verhaalstand, worden beloond met gevechtsmunten. Deze kan je besteden aan een breed aanbod in-game verzamelvoorwerpen, inclusief hoofddeksels voor Kirby. De game is ook compatibel met amiibo uit de Kirby-serie, die extra voorwerpen toevoegen aan je verzameling. Als je bijvoorbeeld een Kirby-amiibo-figuurtje gebruikt, ontvang je de ultrazwaardhelm. Experimenteer met de andere amiibo uit de Kirby-serie om te zien wat je nog kan vrijspelen.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 3/11/2017
EAN 45496476847
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Competitief
Genre Platform
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld
Publisher Nintendo
Ontwikkelaar HAL Laboratory
Geschreven taal Nederlands, Engels