OPGELET: bij aankoop van dit product ontvang je €10 PlayStation tegoed om aan je PlayStation Network account toe te voegen. De Battle Pass dient apart aangekocht te worden via de PlayStation Store nadat het tegoed aan je account werd toegevoegd. De code voor het betaaltegoed ontvang je meteen na betaling in je mailbox.

Fortnite Season 6 Battle Pass download code

Fortnite Season 6 start op 27/09/2018. Koop nu alvast je PlayStation Network tegoed zodat je klaar bent voor de launch!

De Fortnite Battle Pass voor seizoen 6 geeft je een nieuwe manier om cosmetische items in de free-to-play spelmode van Fortnite vrij te spelen!

Om goodies en leuke items in de Battle Royale mode van Fortnite vrij te spelen, maakt de game gebruik van een uniek beloningensysteem dat gekoppeld is aan de Fortnite Battle Pass. De Battle Pass kost je 950 V-Bucks en geeft je voor elke level dat je stijgt allerlei leuke cosmetische aanpassingen voor je personage. Je kan je personage opsmukken met een regenboog rooksleep, een ruimtepak als kostuum, stickers, emotes, skins voor je wapens en zoveel meer!

Twijfel je nog over een Battle Pass dan kan je voorlopig verder spelen. Wanneer je uiteindelijk beslist om de Battle Pass te kopen dan speel je alle items retroactief vrij tot de level dat je behaald hebt.

Bij de start van een seizoen wordt de level van elke speler gereset en begin je dus te levelen om in-game items vrij te spelen van het nieuwe seizoen.

Compatibel met: PlayStation 4

Bestel online en ontvang de code direct in je mailbox!

Dit product is altijd voorradig in de winkel en hoeft daarom niet besteld te worden.
  • Uniek spaarsysteem +10 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Uniek spaarsysteem +10 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 80 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Compatibel met PlayStation 4