Nintendo eShop - 3DS Yo-Kai Watch 3

Verken prachtig ontworpen omgevingen, sluit vriendschap met ondeugende Yo-kai en ga op avontuur met Nate en Hailey Anne, die de reden achter de mysterieuze fenomenen in hun omgeving proberen te achterhalen.

Het verhaal begint wanneer de vader van Nate Adams een nieuwe baan krijgt aangeboden. Hiervoor moet het gezin verhuizen, van Springdale naar de stad St. Peanutsburg in het land genaamd BBQ. Kort nadat hij zijn defecte Yo-kai Watch heeft vervangen door de nieuwe Yo-kai Watch Model U, raakt Nate betrokken bij diverse mysteries. Op een dag wordt er op de deur geklopt door twee hilarische FBY-agenten, Blunder en Folly, die hem vragen of hij meer weet van de UFO die onlangs in het gebied is neergestort. Nate kan ze niet helpen, maar gaat zelf op onderzoek uit met zijn geliefde vrienden Whisper en Jibanyan. Dit leidt tot een reeks spannende avonturen, waarbij hij vele vervelende, vriendelijke en eigenzinnige Yo-kai ontmoet.

Ondertussen gaat de geeky detective-wannabe Hailey Anne Thomas in Springdale op zoek naar een zeer zeldzame figurine. Wanneer ze met hoge verwachtingen een winkel binnenwandelt, spoort een mysterieuze stem haar aan een Yo-kai Watch Model U te kopen. Later ontdekt Hailey dat de stem afkomstig was van de Yo-kai genaamd Usapyon en begrijpt ze waarom hij zo graag wilde dat ze de Yo-kai Watch Model U kocht. De twee bundelen hun krachten en beginnen een detectivebureau om de vele problemen in Springdale op te lossen.

Waarom is het de laatste tijd zo onrustig in Springdale en St. Peanutsburg, en is het toeval dat Nate en Hailey Anne beide een Yo-kai Watch Model U aangeschaft? Nate en Hailey Anne moeten elk hun eigen weg volgen om hun gedeelde lot te ontdekken en de mysteries in beide steden te ontrafelen.

  • Aangepast vechtsysteem - Het aangepaste vechtsysteem is spannender en tactischer dan ooit en daagt spelers uit om snel te denken en handelen. Het nieuwe Tactics Board biedt spelers de vrijheid om hun drie favoriete Yo-kai naar eigen inzicht in een 3x3-raster te plaatsen.
  • Multiplayerstanden - Spelers die hun vecht-skills graag willen testen tegen die van andere Yo-kai-spelers kunnen dat doen in diverse multiplayer-standen, waaronder Local Battle, Friend Battle en 'Merican Dream Battle.
  • Verzin je eigen Yokai - Fans van Jibanyan kunnen zich creatief uitleven met de functie genaamd Build-a-Nyan, waarmee ze hun eigen Yo-kai-kat kunnen ontwerpen door hem een naam te geven, de kleur te veranderen en te kiezen welke stam hij vertegenwoordigt.
  • Voor de fans - Spelers die eerdere games in de serie bezitten kunnen die games koppelen aan Yo-Kai Watch 3 om in-game-content te ontgrendelen. Koppel Yo-Kai Watch 2: Skeletspoken, Gigageesten en Droomfantomen om vriendschap te sluiten met een S-rang Yo-Kai uit elke game. Spelers kunnen ook Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps en White Dog Squad koppelen om exclusieve Yo-Kai uit deze titels te ontgrendelen.

"Twee helden, één groot Yo-kai-avontuur! "

Compatibel met: Nintendo 3DS

Niet meer beschikbaar.

Niet meer beschikbaar.
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Code direct in je mailbox na online bestelling
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Direct in je mailbox na bestelling!
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 45496535421
Compatibel met Nintendo 3DS

Game Trailers