Xbox Series X - 1TB Black

Informatie over pre-orders

Het is niet mogelijk om via onze webshop een pre-order te plaatsen.

Heb jij reeds een pre-order geplaatst op de Xbox Series X of S? Dan neemt de winkel waar jij dit deed vanaf 22 september zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek vragen we je om je voorkeur aan te geven voor een Series X of S en bespreken we de status van jouw pre-order op basis van de beschikbare voorraad van jouw gekozen model. Wij nemen in chronologische volgorde contact op met al onze klanten die ten laatste op 21 september 2020 een pre-order op de Xbox Series S of X hebben geplaatst. Naargelang de datum waarop jij je pre-order plaatste kan het tot 10 dagen duren alvorens je winkel telefonisch contact met je opneemt.

Heb jij op dit moment nog geen pre-order geplaatst op de Xbox Series X? Ga dan langs in jouw Game Mania store om de verdere mogelijkheden te bespreken.

Lees hier over de verschillen tussen de Xbox Series S en Xbox Series X.

Maak kennis met de nieuwe Xbox Series X, de snelste, krachtigste Xbox ooit. Speel duizenden titels van vier generaties consoles: alle games zien er het best uit en kunnen het best gespeeld worden op de Xbox Series X. De kern van Series X is de Xbox Velocity-architectuur, die een aangepaste SSD combineert met ge‹ntegreerde software voor snellere, gestroomlijnde gameplay met aanzienlijk verminderde belasting. Schakel in een handomdraai naadloos tussen meerdere games met Quick Resume. Verken rijke nieuwe werelden en geniet van de actie als nooit tevoren met de onge‰venaarde 12 teraflops aan ruwe grafische verwerkingskracht. Geniet van 4K-gaming met tot 120 frames per seconde, geavanceerd ruimtelijk 3D-geluid en meer. Ga aan de slag met een bibliotheek van 100 geweldige games, inclusief alle nieuwe Xbox Game Studios-titels op de dag dat ze uitkomen zoals Destiny 2, met Xbox Game Pass Ultimate (lidmaatschap apart verkrijgbaar).*

Power your dreams

Maak kennis met de Xbox Series X: onze snelste, krachtigste console ooit, ontworpen voor een consolegeneratie waarin jij als speler centraal staat.

 • 12 teraflops aan kracht
 • Gamen in echte 4K-resolutie & klaar voor 8K
 • Tot wel 120 FPS
 • Op maat ontworpen SSD van 1TB

Krachtigste Xbox ooit

Verken rijke nieuwe werelden en geniet van de actie als nooit tevoren met de ongeëvenaarde 12 teraflops aan ruwe grafische verwerkingskracht.

Meer spelen, minder wachten

Ervaar de volgende generatie snelheid en prestaties met de Xbox Velocity-architectuur, mogelijk gemaakt door een aangepaste SSD en ge‹ntegreerde software. Schakel in een handomdraai naadloos tussen meerdere games met Quick Resume.

Duizenden games over vier generaties

Speel duizenden games van vier generaties Xbox, inclusief Xbox One, Xbox 360 en Original Xbox-titels met achterwaartse compatibiliteit. Dankzij de kracht en snelheid van Xbox Series X zullen veel van deze games er beter uitzien en beter spelen dan ooit.

Xbox Game Pass Ultimate

Download en speel meer dan 100 geweldige games, inclusief alle nieuwe Xbox Game Studios-titels zoals Halo Infinite, op de dag dat ze uitkomen, met Xbox Game Pass Ultimate (lidmaatschap apart verkrijgbaar).*

Maak kennis met de nieuwe Xbox draadloze controller

Ervaar de gemoderniseerde Xbox draadloze controller, ontworpen voor meer comfort tijdens het gamen. Verlies je doel niet uit het oog met de gestructureerde grip, leg alles naadloos vast en deel inhoud.

Accessoires

Gebruik je Xbox One-gamingaccessoires, inclusief controllers, headsets en meer, op Xbox Series X.

Belangrijke informatie:

 • 4K bij 120 FPS: Vereist ondersteunde inhoud en weergave. Gebruik op Xbox Series X zodra er inhoud beschikbaar wordt.
 • Xbox Game Pass: Gamecatalogus wordt van de tijd tot tijd aangepast (xbox.com/gamepass).
 • Halo Infinite:  Beschikbaar in 2021.
 • Smart Delivery: Alleen ondersteunde games.

"Power your dreams."

Nog niet verschenen - reserveer nu en ontvang 500 extra coins!

Releasedatum: 10/11/2020

Voor dit product is het (tijdelijk) niet mogelijk om een bestelling te plaatsen

Niet beschikbaar voor pre-order
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Ontvang 550 coins & unlock een badge met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Ontvang 550 coins ,unlock een badge en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 10/11/2020
EAN 889842640809

Game Trailers